Max Verstappen manasi Bahrainin olosuhteita: "Yksi vaikeimmista kisoista koskaan"

Bahrainin F1-osakilpailussa neljänneksi sijoittunut Red Bull -kuljettaja Max Verstappen kertoo kisan olleen yksi uransa haastavimmista.

Verstappenin olisi ollut kisan loppuvaiheissa helppo ohittaa moottoriviasta kärsinyt Ferrari-kuljettaja Charles Leclerc, mutta Renault-kuljettajien keskeytyksen myötä radalle tullut turva-auto riisti lopulta hollantilaiselta mahdollisuudet palkintopallisijoitukseen.

Verstappenin mielestä Red Bullin paketti ei viikonloppuna ollut riittävän hyvässä iskussa kisan voittotaistelua varten.

- Meillä ei vain ollut vauhtia, minkä vuoksi en kyennyt hyökkäämään. Meillä ei ollut myöskään paineita takana tulevien osalta, joten minulle ei kisassa tapahtunut juuri mitään, Verstappen totesi.

- Meiltä puuttui myös pitoa koko viikonlopun ajan. Rata on takarenkaiden osalta hyvin herkkä, joten homma ei vain toiminut. Kisan aikana oli myös paljon ristituulta, mikä teki meille todella vaikeaksi löytää autoon hyvää balanssia. Tämä oli yksi vaikeimmista kisoista koskaan, Verstappen lisäsi.

Formulat testaavat seuraavat kaksi päivää Bahrainissa. Hollantilaiskuski toivoo tallinsa tilanteen olevan jo parempi seuraavaksi ajettavassa Kiinan osakilpailussa.

- Bahrain ei sujunut hyvin, mutta olemme tuloksissa kolmantena. Yritämme menettää niin vähän pisteitä kuin mahdollista ja saada auton taas kontrolliin mahdollisimman nopeasti, Verstappen summasi.

Lue myös:

    Uusimmat