Max Verstappen empii vielä Red Bullin iskukykyä: “Tiedämme vasta Kiinan jälkeen”

F1-kauden avauskisassa Australiassa palkintopallille sijoittunut Red Bull -kuljettaja Max Verstappen ei halua vielä arvioida tallinsa todellista iskukykyä.

Kisan kolmanneksi Albert Parkin radalla kaasutellut Verstappen ei yltänyt Mercedes-kaksikon Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin vauhtiin, mutta hollantilainen jätti Ferrarin Sebastian Vettelin selvästi taakseen.

Moni varikolla odottaa seuraavaksi ajettavan Bahrainin kisan tarjoavan jo huomattavasti paremman kuvan kärkitallien voimasuhteista, mutta Verstappen ei haluaisi kiirehtiä asiaa.

– Oli todella positiivista aloittaa kausi palkintosijalla Australiassa, mutta Melbourne ei ole tyypillinen rata. Siksi meidän ei pidä innostua liikaa, enkä usko meidän tietävän todellista tilannettamme kuin vasta Kiinan kisan jälkeen, Verstappen ennakoi.

Bahrainin viikonloppuun Verstappen ei nimeä tarkempia tavoitteita. Hollantilainen odottaa Sakhirin radan tarjoavan silti mielekkään kokemuksen.

– Nautin siitä radasta. Siirtyminen päivästä iltaan antaa siellä haasteen auton balanssin säätämisessä, joten viikonlopusta tulee aina mielenkiintoinen. Aika-ajon alussa oma tilanne on aina arvoitus, koska radan olosuhteet ovat erilaiset kuin harjoituksissa.

– Radan paras osuus on sen tekninen keskisektori. Toivon sen tarjoavan hyvää kilvanajoa myös tänä vuonna, Verstappen lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat