Max Verstappen suitsuttaa Hondan asennetta: “Tekevät mitä lupaavat”

F1-talli Red Bullin moottoritoimittaja Honda on toteuttanut talven aikana kaikki lupaamansa asiat, kertoo itävaltalaistallin kuljettaja Max Verstappen.

Red Bullin ja Hondan testit Barcelonassa sujuivat ilman voimanlähteen merkittäviä luotettavuusongelmia. Verstappenilla on tallin uudesta moottoritoimittajasta vain hyvää sanottavaa.

– Kaikki heidän lupaamansa on täällä, joten siihen olen tyytyväinen. Muutaman edellisvuoden aikana asiat ovat olleet toisin. He ovat erittäin avoimia ja rehellisiä. Tekevät mitä lupaavat. Se on reilua, Verstappen kiitteli Hondaa Autosportin haastattelussa.

Red Bullin ja Renault’n tiet erkanivat viime kauden päättyessä varsin hyisissä tunnelmissa. Verstappen kertoo huomanneensa välittömästi eron Hondan moottorissa ranskalaisvalmistajaan verrattuna.

– Moottori toimii aivan toisella tavalla, miten se reagoi kaasuun ja vaihteisiin. Se on erilainen maailma. Tähän saakka Hondan ajettavuus on ollut todella hyvää, Verstappen sanoi.

– Tietenkin minulla on kokemusta Renault’n moottorista ja nyt tästä. Yritän huomioida kummankin positiiviset puolet, koska ei kaikki ollut viime vuonna negatiivista.

Verstappen kertoo Hondan saavuttaneen kaikki talveen asetetut tavoitteet.  Tämä valaa tallissa uskoa myös onnistuneeseen jatkokehitykseen.

– He käyttävät paljon enemmän dynamometriä, paljon enemmän kuin mihin olemme aiemmin tottuneet. Se on positiivinen askel eteenpäin. Mitään rajoituksia ei oikeastaan ole. He tekevät kaiken voittaakseen. Toivottavasti se tapahtuu jo tällä kaudella, Verstappen summasi.

Lue myös:

    Uusimmat