Mercedeksen F1-pomo raivostui ”p*skaa levittäville” kollegoilleen – myöntää kuitenkin, että Lewis Hamiltonin ja George Russellin välit ovat voineet muuttua

1:20
George Russell teki viimeistään tällä ohituksella Valtteri Bottaksesta selväksi, että häntä kannattaa harkita Mercedeksen kisakuskiksi.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kertoo olevansa erittäin pettynyt McLarenin toimitusjohtajan Zak Brownin liittymisestä Red Bull -pomo Christian Hornerin juorukerhoon F1-varikolla. Mestaritiimissä voi silti tapahtua keikahduksia kuskien välisissä suhteissa.

Tavallisesti varsin hillitysti mediassa esiintyvä Brown osallistui varikon kuskihuhujen levittämiseen lausumalla julkisuuteen näkemyksensä, että Max Verstappen ja George Russell ajavat kaudella 2022 Mercedeksen F1-autoja.

Huhun mukaan Mercedes laittaisi kauden päätteeksi sekä Lewis Hamiltonin että Valtteri Bottaksen vaihtoon. Tämä kuitenkin kiistettiin myös Verstappenin tallin Red Bullin suunnalta jyrkästi. Wolff on varsin pettynyt nykyisen moottoriasiakkaansa toimintaan.

– Brown on kuin Christian Horner. He vain levittävät p*skaa, Wolff tokaisi itävaltalaisen Oe24-sivuston haastattelussa viitaten hanakasti Mersun venettä keikuttavaan Red Bullin tallipäällikköön.

– Luulen, että Zak vain halusi kaveerata Christianin kanssa. Ihan sama minulle.

Lewis Hamilton lakannut puhumasta George Russellille?

Williamsilla ajava George Russell teki näyttävän sisääntulon emotalliinsa Mercedekselle kauden 2020 lopussa, kun hän pääsi tuuraamaan koronavirukseen sairastunutta Hamiltonia.

Mestarikuskin käytös herätti tämän jälkeen ihmetystä, sillä normaalisti varsin aktiivisesti sosiaalisessa mediassa toimiva Hamilton ei lausunut sanaakaan nuoren brittikuskin suorituksesta Bahrainissa. Itävaltalaislehden haastattelussa Wolffille esitettiin toinenkin huhu, jonka mukaan Hamilton olisi lakannut viime kauden lopun jälkeen puhumasta Russellille nähtyään tämän potentiaaliseksi uhkaajakseen.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulen tuollaista, Wolff tokaisi.

Hän ei silti täysin tyrmää väitettä.

– Kuskieni välit ovat kuitenkin murheistani pienimpiä, mutta voin silti kuvitella tuon, koska kilpailu heidän kahden välillään on todella kovaa. Isot pojat tuntevat, kun hyvä jätkä on tulossa, ja George on seuraavaa sukupolvea, Wolff myönsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja