Mainos

Meneekö teinitähti Miley Cyrus liian pitkälle? Katso laulajan rajut keikkakuvat

Laulaja Miley Cyrus osaa hätkähdyttämisen taidon. Hän pukeutuu keikoilleen seksikkäästi, hätkähdyttää koreografioillaan ja on bongattu kuvista, joissa hän istuu vähäpukeisena kylpyammeessa. Nyt huolestuneet kysyvät, tarvitseeko teinitähti jo imagokonsulttia?

ivillage.com -sivusto pohtii, tarvitseeko 17-vuotias Cyrus imagokonsulttia. Alun perin julkisuuteen Hannah Montana -roolinsa takia tullut Cyrus on karistanut kiltin tytön viitan harteiltaan. Cyrus on saanut epäilyttävää julkisuutta muun muassa paljastavilla asuvalinnoillaan, kylpyammeessa otetuilla bikinikuvillaan ja Vanity Fair -lehden alastonkuvilla.

Uusissa keikkakuvissa tähti elehtii vihjailevasti mikrofonin kanssa. Esiintymisasuna on pelkkä korsetti.

Kohu syntyi, kun Cyrus näytti suutelevan taustatanssijaansa showssaan. Tähti kiirehti tapauksen jälkeen kommentoimaan asiaa blogiinsa. "Mitään ei tapahtunut", tähti raportoi.

Miley Cyrus, Kuva: Wireimages/AOP

Vaikka Cyrus on kertonut, ettei halua enää tulla liitetyksi kilttiin Hannah Montanaan, on hänellä toisaalta tarve puolustella tekojaan. Vastikään hän esiintyi Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa ja selitti, että vaikka hän laulaa, ettei ole kesytettävissä, on hän todellisuudessa todella kesy tyyppi. Cyrus ei myöskään halua, että ihmiset kuvittelevat hänen käyttävän alkoholia tai huumeita, vaikka hän pitää toisinaan hauskaa yökerhoissa.

Miley Cyrus, Kuva: Wireimages/AOP

Miley Cyrus, Kuva: Wireimages/AOP

ivillage.com -sivusto ihmettelee, miksi Cyrus haluaa olla esiintymislavoilla ylitsepursuavan seksikäs, mutta vapaa-ajallaan hän vaikuttaa siltä, kuin ei olisi sopusoinnussa uuden imagonsa kanssa. Onko Cyrus vain saanut valtavan menestyksensä liian varhain ja kestääkö hän kaiken? Pitäisikö nuoren tähden kontrolloida imagoaan tarkemmin?

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: ivillage.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.