Melania Trump julkaisi viimeisen joulutervehdyksen Valkoisesta talosta – presidenttipari poseeraa yhteneväisissä asuissa

6:41
Tällainen on Yhdysvaltain ensimmäisen naisen Melania Trumpin tarina - pitkä matka kommunistisesta Jugoslaviasta Valkoiseen taloon

Melania Trump julkaisi viimeisen joulutervehdyksensä ensimmäisenä naisena.

Presidentti Donald Trumpin valtakausi lähenee loppuaan. Näin ollen myös joulu on Trumpille ja tämän Melania-vaimolle viimeinen Valkoisessa talossa.

Ensimmäinen nainen julkaisikin viikonvaihteessa Instagram-tilillään viimeisen joulutervehdyksen presidenttiparilta. Trumpit poseeraavat Valkoisessa talossa leveät hymyt kasvoillaan joulukoristeiden keskellä. Presidentti on sonnustautunut tummaan pukuun ja myös ensimmäinen nainen luottaa kuvassa mustaan housupukuun ja valkoiseen paitaan.

– Hyvää joulua presidentti Donald J. Trumpilta ja ensimmäiseltä naiselta Melania Trumpilta, ensimmäisen naisen Instagram-tilillä toivotettiin.

Presidenttiparin virallinen joulupotretti on kuvatekstin mukaan otettu 10. joulukuuta valkoisen talon suuren portaikon luona, jota koristavat muhkeat joulukoristeet, jotka ovat ensimmäisen naisen suunnittelemat.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Valkoinen talo julkisti aiemmin videon, jolla koristeita esiteltiin. Melania Trump kuvaili tuolloin joulunaikaa erityiseksi ja kertoo tämän vuoden koristusten teeman olevan kaunis Amerikka. Teemalla on ensimmäisen naisen mukaan tarkoitus kunnioittaa maata, jota yhdysvaltalaiset voivat ylpeydellä kutsua kotimaakseen.

Videolta kävi ilmi, että Valkoiseen taloon on saatu liuta joulukuusia sekä näyttävä sähköjunarata.

Vaikka koristukset ovat upeat, kävi hiljattain ilmi, ettei joulukoristelu suinkaan lukeudu Melania Trumpin suosikkipuuhiin. Asia paljastui, kun hänen entinen työntekijänsä ja ystävänsä Stephanie Winston Wolkoff julkisti jälleen kiusallisen ääninauhan, jolla hän käy keskustelua ensimmäisenä naisen kanssa.

– Kuka v*ttu oikeasti välittää joulukoristuksista, mutta silti minun on hoidettava ne, Melania meuhkasi, kun kaksikko keskusteli ensimmäisen naisen jouluvalmisteluista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja