Melania Trumpin huolettomasta ja kylpyläreissujen täyteisestä luksuselämästä nousi kohu – entisen ensimmäisen naisen toimistolta ärhäkkä kuitti arvostelijoille

5:55
Melania Trump jätti Valkoisen talon - mitä hän aikoo seuraavaksi?

Melania Trumpin toimistosta vastattiin napakasti CNN:n uutiseen, jossa hämmästeltiin entisen ensimmäisen naisen huoletonta luksuselämää miehensä tukalasta tilanteesta huolimatta.

Uutiskanava CNN uutisoi viime viikon lopulla entisen ensimmäisen naisen Melania Trumpin nauttivan varsin huolettomasta elämästään samalla, kun hänen aviomiehensä Donald Trump oli asianajajineen keskellä virkarikosoikeudenkäyntiin liittyvää vyyhteä.

CNN:n artikkeli Melania Trumpin arjesta nostatti kohun Yhdysvalloissa.

– Hän käy kylpylässä, syö lounaan, käy taas kylpylässä ja syö illallisen Donaldin kanssa terassilla, CNN:n haastattelema lähde kertoi.

– Uudelleen ja uudelleen. Joka päivä.

Kylpylässä Melanian kerrotaan nauttivan laajasti saatavilla olevista palveluista.

Entisen ensimmäisen naisen toimisto vastasi kipakasti artikkeliin liittyviin puheisiin toimistonsa Twitter-tilillä julkistetussa viestissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– Rouva Trump ei ole enää ensimmäinen nainen. Hän on yksityishenkilö, äiti ja vaimo. Artikkelissa kuullut lähteet eivät ole hänen lähipiiriään, eikä heillä ole tietoa hänen ajatuksistaan tai arjestaan, twiitti kuuluu.

– CNN:n valinta julkaista valheellisia juoruja heijastelee median sairasta pakkomiellettä, lopussa vielä syytettiin.

Trumpit viettävät tällä hetkellä suurimman osan ajastaan omistamassaan Mar-A-Lagon kartanossa Floridassa, jota ex-presidentti kutsui kautensa aikana myös eteläiseksi Valkoiseksi taloksi.

Trumpien välien viileyttä spekuloitiin koko presidenttikauden ajan. Trumpin vaalitappion jälkeen esille nousivat tämän entisen avustajan Omarosa Manigault Newmanin vuonna 2018 julkaistussa kirjassa esittämät väitteet siitä, että ensimmäinen nainen laskee minuutteja siihen, että Trumpin valtakausi päättyy ja hän voisi ottaa eron aviomiehestään.

Kun lähtö Valkoisesta talosta koitti, kiinnittyi huomio Donald Trumpin lentotukikohdassa pitämässä jäähyväispuheessa kuitenkin siihen, kuinka kauniisti hän puhui vaimostaan. Väistynyt presidentti ylisti puheessaan vaimoaan naiseksi, jolla on "suuri viehätysvoima, kauneus ja arvokkuus". 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja