Melania Trump julkaisi videon Valkoisen talon ylellisistä joulukoristeluista – sanoi aiemmin suorat sanat ensimmäisen naisen perinteisestä työtehtävästä

6:41
Tällainen on Yhdysvaltain ensimmäisen naisen Melania Trumpin tarina - pitkä matka kommunistisesta Jugoslaviasta Valkoiseen taloon

Melania Trumpin Twitter-tilille ilmestyi video Valkoisen talon ylellisistä joulukoristuksista. Ensimmäinen nainen on kuitenkin aiemmin ilmaissut, ettei tehtävä ole hänelle mieluinen.

Valkoisen talon joulukoristelut ovat yleensä ensimmäisen naisen tehtävä, ja tänä jouluna koristeluista on vastannut viimeistä kertaa Melania Trump ennen kuin vastuu siirtyy ensi vuonna marraskuun presidentinvaalin voittaneen Joe Bidenin vaimolle Jill Bidenille.

Vielä hetken aikaa Melania Trumpin hallussa olevalla ensimmäisen naisen virallisilla sometileillä julkistettiin maanantaina video, jolla Trump esittelee Valkoisen talon ylelliset koristukset.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videon yhteydessä Trump kuvailee joulunaikaa erityiseksi ja kertoo tämän vuoden koristusten teeman olevan kaunis Amerikka. Teemalla on ensimmäisen naisen mukaan tarkoitus kunnioittaa maata, jota yhdysvaltalaiset voivat ylpeydellä kutsua kotimaakseen.

Videolta käy ilmi, että Valkoiseen taloon on saatu liuta joulukuusia sekä näyttävä sähköjunarata.

Vaikka koristukset ovat upeat, kävi hiljattain ilmi, ettei joulukoristelu suinkaan lukeudu Melania Trumpin suosikkipuuhiin. Asia paljastui, kun hänen entinen työntekijänsä ja ystävänsä Stephanie Winston Wolkoff julkisti jälleen kiusallisen ääninauhan, jolla hän käy keskustelua ensimmäisenä naisen kanssa.

– Kuka v*ttu oikeasti välittää joulukoristuksista, mutta silti minun on hoidettava ne, Melania meuhkasi, kun kaksikko keskusteli ensimmäisen naisen jouluvalmisteluista.

Winston Wolkoff julkaisi syksyllä myös paljastuskirjanMelania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady, jossa hän on tuonut julki vähemmän mairittelevia asioita rouva Trumpista. Lisäksi hän on julkaissut useita muita ääninauhoja, joilla Melania Trump on muun muassa sanonut suorat sanat pornotähti Stormy Danielsista, joka on väittänyt olleensa seksisuhteessa Donald Trumpin kanssa vuonna 2006.

Äläkkä nousi myös siitä, kun Winston Wolkoff julkisti nauhan, jolla Melania kritisoi voimakkaasti muotilehti Vogueta ja tämän legendaarista päätoimittajaa Anna Wintouria siitä, että tämä oli ottanut Beyoncén lehden kanteen.

Wolkoff oli tiettävästi alkanut nauhoittaa puheluja sen jälkeen, kun hän sai lähtöpassit Valkoisesta talosta. Hän työskenteli aiemmin presidentin virkaanastujaistoimikunnassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja