Kohujen täyteinen presidenttikausi ja vaalit uuvuttivat Melania Trumpin – CNN:n lähde: "Hän tahtoo vain päästä kotiin"

Melania Trumpin tarina 6:41
Tällainen on Yhdysvaltain ensimmäisen naisen Melania Trumpin tarina - pitkä matka kommunistisesta Jugoslaviasta Valkoiseen taloon

Donald Trumpin Melania-vaimon kerrotaan odottavan jo kovasti sitä, että hän pääsee pois Valkoisesta talosta.

Presidentti Donald Trumpin kausi lähestyy päätöstään. Uutiskanava CNN:n lähteen mukaan kohujen täyteinen kausi ja sitä seurannut tiukka vaalitaisto ovat olleet uuvuttavaa aikaa ensimmäiselle naiselle.

Julkisesti Melania Trump on tukenut miestään, jolla on ollut vaikeuksia hyväksyä Joe Bidenin vaalivoitto, mutta CNN:n lähteet kertovat, että ensimmäinen nainen odottaa jo sitä, että saa karistaa Valkoisen talon tomut jaloistaan.

Lähteet kertovat, että Melania Trump on alkanut jo selvittää, millainen budjetti hänellä on käytettävissään presidenttikauden jälkeistä elämäänsä varten. Hänen kerrotaan myös alkaneen jo valmistella sitä, mitkä tavarat päätyvät varastoon ja mitkä Trumpien New Yorkissa sijaitsevaan kotiin.

– Hän tahtoo vain päästä kotiin, sanoo CNN:n sisäpiirilähde.

Kun lähteeltä kysyttiin ensimmäisen naisen ajatuksia siitä, että hänen aviomiehensä asettuisi ehdolle myös vuoden 2024 vaaleissa, oli vastaus paljonpuhuva.

– Se ei välttämättä päättyisi hyvin.

Siinä missä Donald Trump on jatkanut Twitterissä messuamistaan vaalivilpistä, on ensimmäinen nainen pysytellyt viime aikoina julkisesti hiljaa vaalituloksesta.

Daily Mailin mukaan hän on sen sijaan keskittynyt viimeisiin tehtäviinsä ensimmäisenä naisena. Niihin on kuulunut muun muassa Valkoisen talon koristaminen jouluun, vaikka tehtävä ei tiettävästi ole ollut rouva Trumpin suosikkipuuhia.

Lisäksi hän on pyytänyt avukseen Marcia Lee Kellyn, jonka kanssa hän valmistelee poistumistaan Valkoisen talon East Wingistä. Tiettävästi hän on pyrkinyt myös selvittämään, saako hän veronmaksajilta rahaa sopeutuakseen uuteen elämäänsä presidenttikauden jälkeen.

Sekä CNN että Daily Mail kuitenkin kertovat, ettei ensimmäisille naisille anneta presidenttikauden jälkeen verovaroin kerättyä rahaa. Ensimmäinen nainen ei saa myöskään presidenttikauden aikana palkkaa tehtävistään, mutta tiettyjä toimintoja Valkoisessa talossa rahoitetaan kuitenkin verovaroin.

Trumpien on spekuloitu asettuvan New Yorkin Trump Towerissa sijaitsevan hulppean kotinsa sijaan Floridan Palm Beachille Mar-a-Lagon kartanoon. Melania Trumpin on uutisoitu etsineen alueelta sopivia kouluja pariskunnan teini-ikäiselle Barron-pojalle.

Myös presidentti Trumpin vanhempi tytär Ivanka Trump on ostanut aviomiehensä Jared Kushnerin kanssa tontin Floridasta. Paikka sijaitsee vain noin tunnin päässä Mar-a-Lagosta.

Lue myös:

    Uusimmat