Mel Gibson söi porvoolaisravintolassa kuhaa ja possua – tätä yksityiskohtaa ravintola ei tähden vierailusta paljasta

Hollywood-ohjaaja ja näyttelijä Mel Gibson söi perheensä kanssa juhannusaterian porvoolaisessa Meet District –ravintolassa lauantaina. Ravintolapäällikkö kertoo, mitä maailmantähti tilasi, mutta yhden yksityiskohdan hän jättää paljastamatta.

Porvoolaisen Meet District –ravintolan juhannuspäivä jäänee henkilökunnan ja asiakkaiden mieleen ikimuistoisena, sillä muun muassa Mad Max – ja Leathal Weapon –elokuvista tunnettu Hollywood-tähti Mel Gibson ruokaili ravintolassa perheensä kanssa.

– Nuorimmat työntekijämme eivät Gibsonia tunnistaneet, mutta kaikki 90-luvulla syntyneet tiesimme kyllä, kuka on kyseessä, naurahtaa ravintolapäällikkö Maiju Pasto puhelimessa MTV Uutisille.

Pasto kertoo, että Gibson valitsi menusta alkuruokia, kuhaa sekä Iberico-possua.

Sen sijaan Pasto ei paljasta, jättikö yhdysvaltalaistähti lähtiessään tippiä.

– Sitä en kommentoi.

Tippikulttuureissa iso ero

Juomarahan jättäminen on Yhdysvalloissa oleellinen osa ravintola- ja kahvilakulttuuria, sillä Amerikassa tipit muodostavat merkittävän osan palvelualoilla työskentelevien palkoista, kertoi MTV Uutiset kesällä 2022.

Sen sijaan Suomessa ajatellaan usein, että työntekijän tulisi saada työstään riittävä palkka elämiseen, jolloin juomarahoille ei pitäisi olla tarvetta. Silti monilla voi olla tapana jättää euro tai pari tippiä, jos ravintolakokemus on ollut erityisen miellyttävä.

Houkuttelee uusia asiakkaita?

Pasto kertoo, etteivät Gibsonin kaltaiset suuren luokan starat kuulu Meet Districtin vakioasiakkaisiin.

– Mutta voisin kuvitella, että Gibsonin vierailu tuo ravintolalle uusia asiakkaita.

Lue myös:

    Uusimmat