Mainos

Meksikolaista miestä epäillään 300 ruumiin syövyttämisestä

Meksikossa on esitelty medialle rajuista huumekartelleista tuomittu mieskolmikko. Yhden miehistä epäillään hävittäneen yli 300 ihmisen ruumiit syövyttävään nesteeseen.

Maan oikeusministeriön tiedottaja kertoo, että syytetty Santiago Meza Lopez tunnetaan myös nimellä "Pozole Maker", mikä tarkoittaa rikollispiireissä ruumiiden hävittämisestä vastuussa olevaa henkilöä.

- Hän on laittanut ruumiit vesisäiliöön, missä on ollut syövyttävää ainetta, niin kauaksi aikaa, että ruumiit ovat käytännössä hävinneet, tiedottaja Ricardo Celso Najerakertoo.

Sadan kadonneen ihmisen omaiset olivat pyytäneet mahdollisuutta nähdä Meza kasvokkain, jotta pystyisivät näyttämään tälle valokuvia kadonneista rakkaistaan.

Syytetty pidätettiin viime torstaina, ja eilen hän tunnusti sotilaiden ympäröimänä hävittäneensä yli 300 ihmisen ruumiit.

Omaiset eivät kertoneet, epäilivätkö he kadonneiden läheistensä sekaantuneen huumekauppaan. Tapot ja kidnappaukset ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti Meksikossa viime vuosina, kun eri kartellijengit taistelevat keskenään alueistaan.

(MTV3-AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.