Mainos

Megadethin Dave Mustaine: 24 on hyvä sarja

Hevimetallin merkittävä amerikkalainen kehittäjä, Megadeth aloitti Euroopan kiertueensa Helsingistä. MTV3 kohtasi keikkaa edeltävässä haastattelussa hyväntuulisen bändin johtajan, laulaja-kitaristi Dave Mustainen.

Mustaine on ollut vieroitushoidossa huume- ja alkoholiongelmansa vuoksi peräti 17 kertaa. Tänään mies on selvä ja terävä, täynnä intoa alkavasta kiertueesta.

- Olemme soittaneet Suomessa useita kertoja ja olen ylpeä suomalaisista sukujuuristani. Esi-isieni nimi oli Mustonen. Ensimmäisen kerran soitimme täällä Stone-nimisen bändin kanssa, eikä aurinko laskenut koko yönä. Olin aika ihmeissäni.

- Nykyään minulla on suomalaisia ystäviä, jääkiekkoilijoita. On hienoa, että Megadeth on kasvanut vuosien mittaan suomalaisten arvostamaksi bändiksi.

Megadethin tuoreimman levyn kansitekstit on kirjoittanut Suomessa parhaillaan kuudetta kautta pyörivän tv-sarja 24:n sankari Jack Bauer. Mustaine pitää sarjasta.

- Se on fiktiota, mutta lähellä totuutta. Se näyttää Yhdysvaltain asevoimien sisäisen kieroilun ja presidenttiemme korruptoituneisuuden sekä petokset. Samoin kuin sarjassa, meillä on ollut monta presidenttiä joiden tekemiset ovat olleet kyseenalaisia.

- Olen ystävystynyt sarjan käsikirjoittajien sekä näyttelijöiden kanssa. He pyysivät minulta musiikkia mahdollisesti käytettäväksi seuraavalla tuotantokaudella. Vastalahjaksi sain käsikirjoittajilta Jack Bauerin tekstin levymme kanteen. Haluan nähdä Jack Bauerin hakkaavan roistoja musiikkini tahdissa!

jossa hän kertoo Suomesta, 24-sarjasta, hyväntekeväisyydestä, nykymusiikista, Megadethin uudesta kitaristista Chris Broderickistä, Metallicasta, Led Zeppelinin paluukonsertista ja Jeff Beckistä.

Lisää aiheesta blogissa

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.