Mediapyöritys sekoitti Idols-Diandran pään

Idols-voittaja Diandra Flores joutui median pyöritykseen sunnuntaina heti tulosten ratkettua. – On tuntunut hauskalta ja jännittävältä. En oikein itsekään tiedä, mitä olen sinne vastaillut, nuori laulaja naurahti.

Idolsin kuudes kausi huipentui sunnuntai-iltana historiallisessa viimeisessä finaalissa, jossa vastakkain asettui kaksi naista. Jännittävä ja upeita esityksiä sisältänyt ilta päättyi Diandra Floresin voittajaksi kruunaamiseen.

Livelähetystä seurasi hektinen lehdistötilaisuus, jossa jokainen media halusi palansa uudesta voittajasta. Kun tilanne lopulta rauhoittui, oli hyväntuulinen Diandra yhä pyörällä päästään.

– Median pyörityksessä olo on tuntunut hauskalta ja jännittävältä. En oikein itsekään tiedä, mitä olen sinne vastaillut, nuori laulaja naurahti.

– Mahtavat ja häkeltyneet fiilikset. Olen niin kiitollinen vieläkin, varmaan koko loppuelämän. Mä olen tosi onnellinen. En tiedä käsitänkö vasta monen viikon tai kuukausien päästä vasta varmasti kunnolla. Tämä Idols on ollut ihan parasta ikinä.

Tieto läheisistä katsomossa tsemppasi

Haastattelu keskeytyy yllättäen, kun viereiselle seinälle kiinnitetyllä ruudulla pyörähtävät käyntiin MTV3:n kymmenen uutiset.

– Diandra, sä olet uutisissa, joku huudahtaa kauempaa.

Niin paikalla olevat finalistit, Idolsin tuotantoryhmä kuin itse voittajakin hiljenevät seuraamaan uutisia ja inserttiä illan Idols-lähetyksestä. Kun uutisissa siirrytään viimein muihin aiheisiin, puhkeavat huoneessa olijat aplodeihin ja hurrauksiin.

Diandra hymyilee tuttua lämmintä hymyään ja jatkaa ammattimaisella otteella haastattelua. Puhe kääntyy nopeasti tukijoukkoihin, joiden merkitys viimeisessä livelähetyksessä oli Diandran mukaan suuri.

– Se oli hienoa, kun TOP 13 tyypit olivat katsomossa ja hurrasivat mulle ja Sussulle. Nousivat pystyyn, tanssivat, itkivät ja riemuitsivat siellä.

– Oli myös ihanaa, kun äiti oli eturivissä ja kavereita ympäri hallia. Tieto siitä, että jossain tuolla on läheisiä, tsemppasi hirveästi, tuore Idols-voittaja toteaa vakavoituen.

Millaisen albumin haluat tehdä, Diandra?

Idolsin voittajalle on tiedossa levytyssopimus, joten seuraavat kuukaudet tulevat varmasti olemaan tekemistä täynnä. Lahden konservatoriossa muusikon perustutkintoa opiskeleva Diandra myöntää, että opintoja joutunee jatkossa hajauttamaan aikatauluihin sopiviksi.

– Kyllä mä aion kuitenkin hoitaa sen, teen ehkä sitä paloissa ja osissa. Pitää katsoa vähän, mutta kyllä mä teen sen. Vähän räätälöidysti sitten varmaan, laulaja pohtii.

Kysyttäessä millaista levyä Diandra haluaisi lähteä tekemään, tämä miettii hetken.

– En tiedä, onneksi on ammattilaisia kertomassa mikä olisi hyvä. Mutta menevää ja sellaista. Katsotaan sitten, mä en yhtään tiedä. Mulla on niin monia juttuja mitä haluaisin tehdä.

Monipuolinen Diandra onkin ehtinyt nuoresta iästään huolimatta esiintyä niin musikaaleissa kuin viulua soittaenkin. Eräs asia on kuitenkin Idols-tähden mukaan varmaa: ei ole jäähallin lavaa voittanutta esiintymispaikkaa.

– Se oli isoin, hienoin, mahtavin, ikimuistoisin. Paras, Diandra hengähtää lopuksi.


Idols Winners Special sunnuntaina 13.5. klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Miia Honkanen / MTV3

Lue myös:

    Uusimmat