Nainen katosi Sastamalassa

Poliisi pyytää yleisöltä vinkkejä Sastamalassa kadonneen naisen löytämiseksi.

Poliisi tiedottaa, että 77-vuotiasnainen on kadonnut Sastamalan Suodenniemellä. Naista on etsinyt laajasti eri puolilta Suodenniemen aluetta muun muassa vapaaehtoinen pelastuspalvelu. Poliisin johdolla alueella on tehty keskiviikkoyöstä eiliseen iltapäivään asti kohdetarkastuksia ja maastoetsintöjä. Etsinnät ovat olleet toistaiseksi tuloksettomia.

Naisen huomattiin kadonneen keskiviikkoiltana, minkä jälkeen naiseen ei ole saatu yhteyttä. Hän on poistunut kotoaan todennäköisesti kävellen, mutta ei ole mahdotonta, että hän olisi myöhemmin pyytänyt esimerkiksi autoilijoilta kyytiä. 

Nainen on fyysisesti toimintakykyinen ja liikkuu itsenäisesti paikallisesti laajallakin alueella, mutta ei poliisin mukaan välttämättä tiedä omaa sijaintiaan.

Naisella oli kadotessaan yllään mustat suorat housut, vaalea fleecetakki, jalassa tummansiniset crocsit ja mukanaan pieni musta käsilaukku.

Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja kadonneesta Sastamalan poliisin tutkintayksikön numeroon 0295415027 tai sähköpostiin tutkinta.sastamala.sisa-suomi@poliisi.fi. Mikäli henkilö tavataan, pyytää poliisi soittamaan hätänumeroon 112.

Jutun otsikkoa, tekstiä ja kuvaa muutettu 18.5. kello 13.11: Nainen löydetty, naisen kuva ja nimi poistettu jutusta.

 

Lue myös:

    Uusimmat