Me Naiset: Martina Aitolehti puhuu suhteestaan: "Erouutinen oli tuulesta temmattu"

Martina Aitolehti kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa, että hänen parisuhteensa on ollut hankala, mutta katkaisee erohuhuilta siivet.

Martina Aitolehti vahvisti taannoin blogissaan menevänsä naimisiin kesällä 2018 miesystävänsä Stefan Thermanin kanssa. Häitä ei kuitenkaan kuulunut, mikä herätti hänen seuraajissaan hämmennystä. 

Myöhemmin Aitolehti jakoi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän julkaisi muun muassa seuraavan tekstin:

”Minun on aika antaa mahdollisuus ja päästää irti. Vuosien tuska, valtava suru ja huoli loppuu minun elämässä nyt. En voi muuttaa enkä varsinkaan pelastaa ketään. Päihteet ja narsismi on tappava yhdistelmä”.

Teksti puhututti seuraajia ja herätti jälleen spekulaatioita pariskunnan tilanteesta. Päivityksen jälkeen Aitolehti kertoi MTV Uutisten haastattelussa kaiken olevan hyvin. Tuolloin hän mainitsi, että pyrkii negatiivisista tuntemuksistaan eroon. Myöhemmin Aitolehti myös kertoi parin viettävän joulunsa yhdessä.

Me Naiset -lehden haastattelussa Aitolehti katkaisee spekulaatioilta loputkin siivet. Hän on ymmärtänyt, että suhteen eteen tulee tehdä töitä.

– Olen tehnyt itseni kanssa paljon töitä, jotta pystyn hyväksymään toisen sellaisena kuin hän on. Olen oppinut pitkäjänteisyyttä ja antamaan tilaa. Olisin varmasti voinut olla suhteissa ymmärtäväisempikin, mutta olen oppinut virheistäni, Aitolehti kertoo Me Naiset -lehdelle.

Vaikka vaikeuksia on ollut, ei pari ole eronnut.

– Erouutinen oli ihan tuulesta temmattu, Aitolehti toteaa lehdelle.

– Häät peruuntuivat minusta riippumattomista syistä. En voi kommentoida muiden asioita, hän kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat