Eronnut Martina Aitolehti murtui kyyneliin suorassa lähetyksessä – puhui suhteensa päättymisestä: "Olen surullinen ja todella hämmentynyt"

10:44
Uskooko Martina vielä rakkauteen? Katso tunteikas haastattelu videolta!

Maanantaina erostaan ilmoittanut Martina Aitolehti vieraili Vappu ja Marja Livessä.  

Mediapersoona ja hyvinvointialan yrittäjä Martina Aitolehti ilmoitti maanantaina 13. huhtikuuta Instagram-tilillään eronneensa puolisostaan Stefan Thermanista. Pariskunta oli yhdessä noin kymmenen vuotta ja heillä on yksi yhteinen tytär, vuonna 2012 syntynyt Isabella

Vappu ja Marja Liven vieraaksi torstaina 16. huhtikuuta saapunut Aitolehti kertoi suorassa lähetyksestä voinnistaan. 

– Välillä voin paremmin ja välillä on pakko nipistää itseään, että onko tämä unta vai mitä tämä on. Koronakaranteeni maalla muuttui elokuvanomaiseksi näytelmäksi. On tää aika rajua, pakko sanoa, hän kuvaili.

Aitolehti murtui kyyneliin, kun hän kertoi pariskunnan erosta. 

– On meillä älyttömän pitkä historia ja lehdistä on vuosien aikana luettu, että ollaan selätetty aika paljon tosi isojakin kriisejä. Jossain vaiheessa on vain pakko tehdä päätöksiä itsensä ja lasten hyvinvoinnin ja onnellisuuden puolesta. Vaikeeta ja kipeetähän se on tehdä isoja päätöksiä, mutta ne on pakko tehdä, hän sanoi.

Aitolehti kommentoi eroaan aikaisemmin tällä viikolla Iltalehdelle, jolloin hän vahvisti suhteen päättyneen kolmiodraamaan. Aitolehti kertoi suorassa lähetyksessä, ettei ole vihainen. 

– Olen surullinen ja todella hämmentynyt, että mitä ihmettä tapahtuu. En halua elää vihan tunteessa. Se ei vie mua millään tavalla tässä eteenpäin.

Mistä Aitolehti saa tällä hetkellä voimaa? Uskooko hän vielä rakkauteen? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Vappu ja Marja Live MTV3-kanavalla torstaisin kello 21

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja