McCartneyn joulu meni tappeluksi

Beatles-legenda Paul McCartney ja hänen tuleva ex-vaimonsa Heather Mills eivät antaneet sotakirveiden levätä edes jouluna, vaan kaksikko otti yhteen tapaninpäivänä, kertoo brittilehti Daily Mirror.

Lehden mukaan McCartney sai Millsin kihisemään raivosta "unohtamalla" tuoda pariskunnan nelivuotiaan tyttären ajoissa. Heather ja hänen luonaan vierailleet ystävät ja sukulaiset odottivat tuntikaupalla pientä Bea-tyttöä.

- He olivat sopineet, että Paul tuo tytön iltapäivällä kahden ja viiden välillä, mutta hän saapuikin vasta kuudelta ja hän ei edes soittanut Heatherille ilmoittaakseen olevansa myöhässä, lehden lähde paljasti.

Kun McCartney vihdoin saapui tyttärensä kanssa Mills kimpaatuin.

- Heather ei ollut iloinen. Hän oli kutsunut ihmisiä tapaamaan Beaa ja siihen ei jäänyt juuri aikaa, koska tytön piti käydä nukkumaan. Heather teki ilmiselväksi, että hän ei ollut tyytyväinen. Hänen mielestään Paulin käytös oli uskomattoman välinpitämätöntä ja röyhkeää, sisäpiiriläinen vinkkasi lehdelle.

Rahasta ja tyttärensä huoltajuudesta tappelevat ex-rakastavaiset kohtaavat toisensa oikeudessa jälleen helmikuussa. McCartneyn on kerrottu hakevan yksinhuoltajuutta, koska hän ei luota Millsiin kasvattajana. Daily Mirrorin lähteen mukaan kaksikko ei löydä yhteistä säveltä millään.

- Heillä on myös hyvin erilaiset näkemykset siitä, millaiseen kouluun Bea pitäisi laittaa. Paul haluaa tytön käyvän koulua, josta pääsee illaksi kotiin, mutta Heatherin mielestä Bea pitäisi sisäoppilaitoksesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat