Max Verstappenin vitsailussa kitkerä sävy – aikoo nimetä kissansa uudelleen Lewisiksi ja Totoksi

1:11
Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin kolarista Britannian Silverstonessa saattoi muodostua F1-kauden käännekohta.

Britannian F1-kisassa kovan tällin saanut Max Verstappen ajoi kisojen väliviikonloppuna 24 tunnin simulaattorikisan saadakseen selvää, onko hänen kroppansa kunnossa Unkarin GP-viikonloppua varten.

Red Bull -kuski Verstappen joutui sairaalaan tarkkailtavaksi ajettuaan rajusti rengasvalliin Mercedeksen Lewis Hamiltonin kanssa tapahtuneen yhteentörmäyksen jälkeen.

Verstappen jäi itse sivuun Red Bullin jatkamasta valitusprosessista, jossa talli hakee Hamiltonille tuntuvampaa rangaistusta kuin tuomariston Silverstonessa antama kymmenen sekunnin aikasakko. Jutussa on luvassa kuuleminen torstai-iltana.

Jotain hollantilaisella näyttää olevan edelleen hampaankolossa. Viime viikonloppuna iRacing-simulaattorikisassa Span 24 tunnin ajoon osallistunut Verstappen aloitti vitsailun, kun häneltä kysyttiin nettilähetyksessä vilahtaneiden kissojensa nimiä.

– Jimmy ja Sassy. Aion kutsua niitä Lewisiksi ja Totoksi, Verstappen heitti Formula 1 News -sivuston mukaan.

Red Bull -leiri on ollut kärmeissään Hamiltonin ja Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin antamista lausunnoista, joissa syy Silverstonen kolarista on sysätty lähes täysin Verstappenin harteille.

Ei halua osallistua mediahypeen

Span 24 tunnin -simulaattorikisassa autokuntansa kanssa viidenneksi sijoittunut Verstappen kertoo ajaneensa e-kisan nähdäkseen, miten hänen kroppansa pärjää ajopenkissä istumisen kanssa.

– Olen vielä totta kai vähän ruhjeilla, mutta se on normaalia tuollaisen tällin jälkeen, mutta olen harjoitellut ja tunnen oloni hyväksi, Verstappen kuvaili tiistaina lehdistötilaisuudessaan.

Virallisessa yhteydessä hän ei halunnut ottaa kantaa Red Bullin oikeusprosessiin, jossa tiimi yrittää muuttaa Hamiltonin rangaistusta.

– Minulla ei ole paljoa sanottavaa kaikkeen mediahypeen eikä minua rehellisesti sanottuna kiinnostakaan osallistua mihinkään siinä.

– Tiedän, mitä Silverstonessa tapahtui, koska olin autossa, ja minulla on tietysti tietty tunne siitä, miten kisani päättyi, mutta keskityn nyt siihen, että olemme parhaimmillamme radalla, jotta voimme pysyä edellä MM-taistelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja