F1-varikolla kuohuu: Max Verstappen julisti pannan – "En enää siedä sitä"

Tulosruutu perkasi Meksikon F1-kisan tapahtumat – Max Verstappen historialliseen voittoon.

Red Bullin mestarikuski Max Verstappen ja tallipomo Christian Horner perustelivat Sky Sportsille asettamaansa mediapannaa voitokkaan Meksikon GP:n jälkeen

Pääkuvan videolla Meksikon F1-kisan ratkaisuhetket.

Verstappen linjasi kisaviikonlopun aikana, ettei hän puhu Sky Sportsin englannin-, italian- ja saksankielisille toimittajille. Red Bull seurasi perässä tukeakseen tähtikuskiaan. Syyksi kerrottiin Skyn tähtitoimittaja Ted Kravitzin lausunnot viikko sitten ajetun Yhdysvaltain GP:n yhteydessä.

Kravitz puhui Ted's Notebook -ohjelmaosiossaan siitä, kuinka Hamiltonilta ryöstettiin mestaruus viime kauden päätöskisassa Abu Dhabissa. Lisäksi hän viittasi siihen, että Verstappen löi Hamiltonin uudestaan Austinissa, "koska tällä tyypillä on nopeampi auto".

Hollantilaistähti vahvisti Sky-mediapannansa Meksikon GP:n voiton jälkeen. 

– Tänä vuonna olen saanut osakseni jatkuvaa piikittelyä ja epäkunnioittavaa käytöstä, varsinkin yhdeltä tietyltä henkilöltä. Ja jossakin kohtaa mittani tulee täyteen. En hyväksy sitä, Verstappen kommentoi. 

– Kun minua kohtaan käyttäydytään epäkunnioittavasti, jossakin vaiheessa en enää siedä sitä. Tämän takia olen päättänyt lopettaa vastaamisen (heille), myös "sosiaalisen median myrkyllisyydestä" puhunut Red Bull -tähti jatkoi.  

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Verstappen ei täsmentänyt kuinka kauan panna jatkuista, mutta Red Bull -pomo Horner puhui yhdestä viikonlopusta. 

– Olemme pettyneitä useista Skylla tehdyistä halventavista kommenteista, joten päätimme pitää taukoa tämän viikonlopun. Kommentoinnissa täytyy olla tasapaino. Osa niistä on loistavia, mutta osassa on liikaa sensaationtavoittelua.  

– Max on erittäin tuohtunut siitä, ja tiiminä tuemme häntä täysin. 

F1-kautta on jäljellä vielä kaksi osakilpailua. Verstappen ja Red Bull ovat jo varmistaneet maailmanmestaruudet. 

Lähde: Sportsmole

Lue myös:

    Uusimmat