Max Verstappenin liike sosiaalisessa mediassa sai huhumyllyn pyörimään – kertoi nyt todellisen syyn toiminnalleen: "Keksittyä potaskaa"

Max Verstappen sanoi olevansa erittäin pettynyt Hondan päätökseen lähteä formula ykkösistä ensi kauden jälkeen. Tähtikuljettaja ei kuitenkaan ole menettänyt toivoaan tallinsa Red Bullin suhteen.

Kun tieto Hondan lähtöpäätöksestä viime viikolla tavoitti formulamedian, monen ajatukset kääntyivät välittömästi Max Verstappeniin ja hänen tulevaisuuteensa Red Bullilla.

Jatkaisiko Verstappen vielä tallissa, vai yrittäisikö hän siirtyä tämänhetken ylivoimaan ykköstalliin Mercedekseen ensi kauden päätteeksi?

Spekulaatiot saivat tuulta alleen mediassa, kun joku tarkkailsilmäinen huomasi Verstappenin lopettaneen Red Bullin ja Hondan virallisten tilien seuraamisen Instagramissa.

Tästä liiikkeestä vedettiin tulkintoja, joiden mukaan Verstappen on jo valmis luovuttamaan Red Bullin suhteen ja tähyämään muualle.

– Täyttä potaskaa. Keksittyä potaskaa. Kuten 90 prosenttia uutisista oikeastaan. Olin vain kyllästynyt kaikkiin niihin ilmoituksiin, joita tuli, kun minut merkittiin kuviin, videoihin ja sen sellaisiin. Olin vain kyllästynyt siihen, enkä halunnut nähdä formula ykkösiä puhelimessani, Verstappen selitti hollantilaiselle Formule 1 -sivustolle.

Verstappenin mukaan Hondan vetäytyminen F1-sarjasta ei loppujen lopuksi ollut suuri yllätys hänelle, vaikka uutinen olikin suuri pettymys.

Verstappen sai tiedon Hondan ratkaisusta vähän ennen kuin asiasta tuli julkista.

– Sen saattoi myös arvata sellaisen kauden jälkeen, joka meillä on toistaiseksi ollut. Kaikki on nykyään paljon arvaamattomampaa, kun katsoo, mitä maailmassa juuri nyt tapahtuu, Verstappen tuumaili.

Red Bullin voimayksikkönä toimii myös ensi kaudella Hondan moottori, mutta seuraavalle vuodelle (2022) talli saa etsiä uuden voimalähteen.

– Toivottavasti saamme moottorin sitä ennen tai joudumme polkemaan vauhtia niin kuin Reetu Kivinen, Verstappen vitsaili.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja