Max Verstappen piikitteli Lewis Hamiltonin suuntaan – F1-asiantuntija ei sulattanut: "Olen melko ymmälläni"

Max Verstappenin piikittelevä kommentti Mercedeksen ja Lewis Hamiltonin suuntaan on jättänyt F1-asiantuntija Johnny Herbertin hämilleen.

Red Bullin tähtikuljettaja Verstappen kävi viime kaudella tiukkaa mestaruustaistoa Hamiltonin kanssa. Tämän kauden hän on kamppaillut kärkisijasta Ferrarin Charles Leclerciä vastaan. Hollantilainen vertasi henkilökohtaista suhdettaan kumpaankin kilpakumppaniinsa, eikä selvästi asettanut heitä samalle viivalle.

– Pidän enemmän siitä, mitä meillä on nyt, Verstappen sanoi Sky Sports Italialle verratessaan viime kauden mestaruustaistoa nykyiseen.

– Ensinnäkin tunnen Charlesin hyvin. Hän on mukava kaveri. Olemme myös samanikäisiä – luulen, että meillä on vain kolme viikkoa ikäeroa. Kun toinen voittaa kisan, voimme mennä luokse sanomaan, että hyvin tehty. Kunnioitan sitä todella.

Verstappen kertoi tämän lisäksi, että pystyy pitämään hauskaa myös muun Ferrarin leirin kanssa kilpailuiden ulkopuolella. Sitten hän veti Mercedeksen mukaan.

– Sanotaan kuitenkin nyt näin, että en viettäisi lauantai-iltaa samassa pöydässä nauramassa [Mercedeksen] kanssa.

Skyn asiantuntija Herbert kertoi kuitenkin pettyneensä Verstappenin kommentteihin. Hänen mielestään on väärin Hamiltonia ja Mercedestä kohtaan, miten ala-arvoisesti Verstappen brittikuljettajasta puhuu.

– Luulin, että hän nautti taistelustaan Hamiltonin kanssa viime kaudella. Nyt on kuitenkin selvää, ettei hän nauttinut siitä lainkaan. En ymmärrä, miksi hän on vielä vuoden jälkeen niin negatiivinen Lewistä kohtaan. Olen melko ymmälläni, Herbert sanoi Skylle.

Verstappenilla on 63 pisteen etumatka Leclerciin ennen Unkarin GP:tä sunnuntaina. Viime kaudella hän ohitti Hamiltonin voittaakseen uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden.

Lähde: Crash

Lue myös:

    Uusimmat