Max Verstappen latasi aikamoisen sivalluksen Lewis Hamiltonille

Katso tästä, miten edellisessä F1-osakilpailussa kävi.

Siinä missä Lewis Hamilton arvosteli epäsuorasti Max Verstappenia, puolustava F1-maailmanmestari sivaltaa brittitähteä vastapalloon suorin sanoin.

Mercedeksen Hamilton kävi viime viikonloppuna Britannian GP:ssä tiukkaa taistelua Ferrarin Charles Leclercin kanssa, minkä jälkeen seitsenkertainen maailmanmestari ylisti monacolaista. Hän kehui Leclerciä Skylle "hyvin järkevästä" ajamisesta.

Hamilton lisäsi, että tämä oli "selvästi hyvin erilaista verrattuna siihen, mitä koimme viime vuonna". Viittaus ei jättänyt tulkinnanvaraa, koska Hamilton ja Red Bullin Max Verstappen taistelivat mestaruudesta rajusti ja kolaroivat useaan otteeseen. Verstappenin katsottiin tehneen ajoittain varsin härskejäkin liikkeitä.

Alankomaalaismedia uteli Verstappenilta torstaina ajatuksia Hamiltonin kommentteihin.

– Minusta on aika hienoa, että 37-vuotiaana voit yhä oppia, miten iskeä mutkan apexiin (kohtaan, josta aloitetaan ulostulo), Verstappen laukoi.

– Hän oppii, joten se on positiivista. Nuorempien kuskien on myös hyvä tietää, että voit yhä oppia, kun olet 37 vuotta vanha.

MM-sarjaa johtava Verstappen sanoi myös, että kuvaa katsomalla "voi selvästi nähdä, mikä on eri lailla viime vuoteen verrattuna".

– Minusta Charles antoi hänelle vähemmän tilaa kuin minä annoin viime vuonna, joten se kertoo kaiken. Ja lopulta (Hamilton) oli se, jota rangaistiin viime vuonna, joten ei ole myöskään järkeä puhua siitä, alankomaalainen heitti.

Lue myös:

    Uusimmat