Matkustaja maksoi ikkunapaikasta, tämän hän sai – lentoyhtiöltä sukkela vastaus palautteeseen

Lentoyhtiö vastasi matkustajan palautteeseen vitsikkäällä tavalla.

Jos maksaisit ylimääräistä saadaksesi takuuvarman ikkunapaikan, kuinka pienen ikkunan kelpuuttaisit?

Ikkunapaikasta maksanut irlantilainen lentomatkustaja havaitsi istumapaikkansa sijaitsevan ilmeisesti hätäuloskäynnin vieressä. Varsinaista ikkunaa ei paikalla ollut.

– Ihan oikeasti @Ryanair, maksoin ikkunapaikasta, nainen, käyttäjänimeltään @MartaVerse, naljaili Twitterissä julkaisten samalla kuvan saamastaan paikasta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin lentoyhtiö vastasi

Sen sijaan, että irlantilainen halpalentoyhtiö olisi pahoitellut ikkunanpaikan puuttumista, se turvautui sanattomaan viestintään.

Ryanair julkaisi naisen kuvan uudelleen, mutta niin, että uloskäynnin pikkuruinen ikkuna oli ympyröity punaisella viitaten siihen, että naisella itse asiassa oli ikkunapaikka. Lentoyhtiön twiitistä on tykätty yli 600 000  kertaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huvittuneiden reaktioiden lisäksi moni kommentoija oli tyrmistynyt lentoyhtiön vitsikkäästä vastauksesta. Monen mielestä ikkunapaikasta ylimääräistä maksanut olisi moiseen paikkaan myös oiketettu. Paikastaan valittanutta matkustajaa vastaus kuitenkin nauratti, ja hän huomautti lentoyhtiötä arvosteleville, että alkuperäinen vitsi taisi mennä ohi monelta – ainoastaan Ryanair hoksasi vitsailun. Nainen kehuukin Ryanairin "markkinointineroa".

Kyseessä ei suinkaan ole ainoa tapaus laatuaan. Olemme aiemmin kertoneet Marcos-nimisestä miehestä, joka niin ikään maksoi ikkunapaikasta Ryanairin lennolla vain huomatakseen, ettei sellaista herunut.

Katso myös, millaiseen järskiin ongelmaan eräällä lennolla törmättiin:

Lentäjä kuulutti matkustajille, että nakukuvien levittäminen AirDropilla pitää lopettaa 1:28
Southwest Airlinesin lennolla koettiin kummia, kun lentäjä joutui kuuluttamaan matkustajille muistutuksen siitä, että nakukuvien levittäminen AirDropin välityksellä tulee lopettaa.

Lue myös:

    Uusimmat