Masked Singer Suomessa maskinsa poistanut tähti ei olisi koskaan uskonut laulavansa julkisesti: "En ole tuutulaulua kehdannut lapsille laulaa, kun olen niin huono"

1:57
Videolla Helena Ahti-Hallberg kertoo traumastaan, joka on lähtöisin jo kouluajoista.

Masked Singer Suomen viimeisin paljastunut hahmo myöntää pelänneensä laulamista pitkään.

Masked Singer Suomi -ohjelman viidennessä jaksossa nähtiin jälleen kutkuttava paljastus, kun Leppäkertun maskin takaa paljastui tanssija Helena Ahti-Hallberg. Leppäkerttuna Ahti-Hallberg esitti ennen paljastumistaan Jukka Pojan kappaleen Kylmästä lämpimään

Ahti-Hallberg kertoo juontaja Ile Uusivuoren luotsaamassa Masked Singer Suomi – Maskin takana -ohjelmassa, että on kokenut aina olevansa huono laulaja. Laulupelko on ollut Hallbergille niin suuri, ettei ole suostunut laulamaan edes kaikista läheisimmille ihmisilleen. 

– Aina on pitänyt olla paras ja sitten kun yhtäkkiä lähteekin tekemään jotain, mitä ei osaa ollenkaan, niinku ihan oikeesti, en ole tuutulaulua kehdannut lapsille laulaa kun oon niin huono. Niin se, että uskaltaa tehdä sen, on ollut mulle tosi iso itseni voitto, Ahti-Hallberg kertoo jaksossa lauluharjoitusten lomassa. 

– Se on ollut mänä matkan paras (juttu), että todistaa itselleen, että uskaltaa. 

Ahti-Hallberg avaa Uusivuorelle myös syitä siihen, minkä takia hänelle on kehittynyt niin vahva laulupelko. Tämän näet yllä olevalta videolta. Alta näet Leppäkertun esitykset. 

4:29

6:18

Masked Singer Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja