Martina Aitolehti joutui keskeyttämään triathlon-kisansa epäillyn sabotoinnin vuoksi: "Kova työ ja lataus suoraan roskakoriin"

Martina Aitolehti ihmettelee, miten hänen parisuhdekuviot leviävät julkisuuteen 1:21
Katso myös: Martina Aitolehti ihmettelee, miten hänen parisuhdekuvionsa leviävät julkisuuteen

Martina Aitolehden kisa keskeytyi. 

Hyvinvointivaikuttaja Martina Aitolehti kilpaili sunnuntaina 30. heinäkuuta kaksipäiväisessä Challenge Turku -triathlontapahtumassa. Triathlon on uinnista, pyöräilystä ja juoksusta koostuva yhdistelmälaji, jonka parissa Aitolehti on kilpaillut aina ulkomaita myöten.

Sunnuntai-iltapäivällä jakamassaan Instagram-postauksessa Aitolehti kertoi, että hän joutui lopettamaan Challenge Turku -kisasuorituksensa kesken pyöräänsä kohdistuneen ilkivallan vuoksi. Maanantaina 31. heinäkuuta Aitolehden tekemää postausta ei enää löytynyt hänen Instagram-tililtään. 

– Oli niin hyvä fiilis aamulla ja vaikka selässä kiusasi noidannuoli, tiesin, että kun uinnista selviän niin teen kovan kisan. En olisi uskonut tämmöisen päivän ikinä tulevan, Aitolehti alusti postauksen kuvatekstissä.

Postaukseen oli sisällytetty video, jossa Aitolehti kertoi menopelinsä ketjujen kokemista vaurioista.

– Mun pyörää oli sabotoitu ja ajaminen mahdotonta. Paluu vaihtoalueelle ja korjaus vei kaiken kaikkiaan yli 30 minuuttia ja ei siinä kohtaa enää ole järkeä lähteä ottamaan ketään kiinni, hän kirjoitti.

Aitolehti kertoi postauksessaan olevansa harmistunut ja surullinen tilanteesta ja ihmettelee, miten tapahtunut on edes mahdollista.

– Kova työ ja lataus suoraan roskakoriin. Kiitos, hän päättää tekstinsä.

Hyvinvointivaikuttajalle satoi tukea postauksen kommenttikentässä. Moni kommentoija on vihainen ja harmissaan hänen puolestaan.

– Onpa törkeä temppu. Miten joku kehtaa! Suututtaa sun puolesta.

– Varmaan harmittaa tosi paljon. Tää ei varmaan paljoa lohduta, mutta nyt vain ajatukset tulevaisuuteen ja seuraavaan koitokseen. Turha jäädä kuluttamaan energiaa siihen, mihin ei voi enää vaikuttaa.

Juttua muokattu 31.7. klo 13.00: Lisätty tieto siitä, että maanantaina 31. heinäkuuta Aitolehden tekemää postausta ei enää löytynyt hänen Instagram-tililtään.  

Lue myös:

    Uusimmat