Stefan Therman julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Sofia Belórfin kanssa – julkkiskaunotar ylistää: "Olet mahtava"

Sofia Belórf jätti vankilassa istuvan poikaystävänsä – tässä suhdekohun viimeisimmät käänteet 5:12
Sofia Belórf jätti vankilassa istuvan poikaystävänsä – tässä suhdekohun viimeisimmät käänteet

Kaksikko ei ole kommentoinut julkisuudessa suhdestatustaan. 

Julkkiskaunotar Sofia Belórf on viettänyt  viime aikoina tiivisti aikaa Martina Aitolehden ex-puolison, liikemiehenä tunnetun Stefan Thermanin kanssa. Asia on tullut ilmi, kun kaksikko on jakanut Instagramissa videoita ja kuvia yhteisistä hetkistään. He ovat viettäneet  niin yhteistä vappua kuin vierailleet Thermanin kakkoskodissa Hangossa

Therman julkaisi tänään keskiviikkona (27.5.) ensimmäisen yhteiskuvan Belórfin kanssa Instagram Stories -osiossa. 

Kuvassa kaksikko poseeraa auton takapenkillä hymyilevänä aurinkolasit silmillään.

Kyseisen päivityksen jälkeen molemmat jakoivat tileilleen kuvia ja videoita hulppealta veneeltä, jossa he nautiskelivat kesäillasta.

Belórf jakoi myös Instagram Stories-osiossa videon, jossa kuvaa Thermania. Hän on lisännyt videon yhteyteen You are amazing -gifin, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa "olet mahtava".

(Belórf jakoi tällä viikolla Instagramiinsa kuvia shoppailureissulta.)

Therman ja Belórf eivät ole myöntäneet julkisuudessa, että heidän välillään olisi suhde. Therman erosi avopuolisostaan Aitolehdestä pääsiäisenä ja heidän eronsa sisälsi paljon draamaa. Aitolehti kommentoi tuolloin, että heidän eroonsa liittyy kolmas osapuoli, Sofia Belórf, joka puolestaan kiisti väitteen. 

Belórf erosi puolisostaan Niko Ranta-Ahosta huhtikuun lopussa

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi tuolloin. 




Lue myös:

    Uusimmat