Martina Aitolehden rohkea häätyyli jakaa mielipiteitä – "Ymmärrän, että tuo on varmaan jonkinmoinen kostomekko"

Suhdesoppa 1:05
Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin eron jälkeen käynnistyi tämän vuoden puhutuin suhdedraama.

Martina Aitolehden someseuraajat antoivat oman mielipiteensä häätyylistä.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti oli vieraana pokeritähti Jens Kyllösen ja tämän Nora-vaimon häissä.

Aitolehti oli valinnut häihin ylleen punaisen juhla-asun, jossa oli kaula-aukko lähes napaan asti. Punaiseen juhlalookkiin hän oli yhdistänyt valkoiset kengät ja laukun.

– Ihan mielettömät häät. ”Rakkaus, on kaikista suurin on rakkaus”, Aitolehti kirjoitti ja lisäsi aihetunnisteeksi Kyllöset.

Aitolehden häätyyli jakaa mielipiteitä somessa.

– Täydellinen look.

– Aivan mieletön toi sun asu ja ihan koko kokonaisuus.

– Upea mekko, mutta eikö morsiamen pitäisi olla sen päivän kaunotar? Uskon että moni kiinnittänyt vähän eri paikkaan huomion.

– Voi ei...Mekko ihan ok jos olisi jossain erilaisissa juhlissa, ”iltabileissä” ehkä, mutta häihin ei todellakaan oikein sovelias tai edes tyylikäs. Ja joo; se ikivanha sääntö; ei avoin sekä lyhyt: se on hieman halvan näköistä, vaan joko tai. Ymmärrän että tuo on varmaan jonkinmoinen kostomekko. Mutta ei ollut nyt siitä tyylikkyyttä. Oli enemmän hieman säälittävää...

Aitolehden piti mennä itsekin naimisiin kaksi vuotta sitten kesällä liikemies Stefan Thermanin kanssa. Pariskunta ei kuitenkaan koskaan juhlinut häitään, vaan suhde päättyi dramaattisesti eroon tänä keväänä yhdeksän vuoden seurustelun jälkeen. Nykyään Therman seurustelee Sofia Belórfin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat