Sofia Belórf rikkoi somehiljaisuuden kolmiodraamakohun jälkeen: "Paremmat päivät ovat tulossa"

10:44
Martina Aitolehti murtui kyyneliin suorassa Vappu ja Marja Livessä - katso koskettava haastattelu.

Sofia Belórf teki ensimmäisen somejulkaisun kolmiodraamakohun jälkeen.

Julkkiskaunotar Martina Aitolehti ja hänen rakkaansa Stefan Therman erosivat viime viikolla. Pariskunnan ero nousi viihdemaailman suurimmaksi puheenaiheeksi, sillä Iltalehti kertoi suhteen päättyneen kolmiodraamaan. Aitolehti kertoi lehdelle, että eron syyn olleen tosiasiassa se, että hänen entinen puolisonsa sekä seurapiiritähti Sofia Belórf viihtyisivät yhdessä. Belórf kiisti MTV Uutisille suhteen.

Belórf on normaalisti aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta kohun tultua julki, hänen sometilinsä hiljeni välittömästi. Kaunotar laittoi viikonloppuna ja alkuviikosta vain muutaman lyhyen videon Instagramin tarinat-osioon. Nyt hän kuitenkin julkaisi videon Bambi-koiransa kanssa Instagram-feediinsä, kun hän makoilee sängyllä tai sohvalla sanomatta sanaakaan.

– Hyvää huomenta rakkaat. Paremmat päivät ovat tulossa, Belórf kirjoitti videonsa yhteyteen.

Aitolehti oli vieraana Vappu ja Marja Live -ohjelmassa viime torstaina, jossa hän murtui kyyneliin lähetyksen aikana. Aitolehti myönsi suorassa lähetyksessä kyyneleet silmissä, että eropäätös ei ollut missään tapauksessa helppo.

– On meillä älyttömän pitkä historia ja lehdistä on vuosien aikana luettu, että ollaan selätetty aika paljon tosi isojakin kriisejä. Jossain vaiheessa on vain pakko tehdä päätöksiä itsensä ja lasten hyvinvoinnin ja onnellisuuden puolesta. Vaikeeta ja kipeetähän se on tehdä isoja päätöksiä, mutta ne on pakko tehdä, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja