Martina Aitolehden kuva sai fanit hämmentymään – verrataan nyt ikoniseen Hollywood-tähteen

5:53
Ex-pari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen kilpailevat toisiaan vastaan Kokkisodassa

Martina Aitolehti muistuttaa eittämättä Hollywood-kaunotarta. 

Somevaikuttaja Martina Aitolehti julkaisi kuvapäivityksen, jossa poseeraa kylpytakkiin kietoutuneena. Hän on astumassa kuvassa juuri kylpyyn. 

– Muijan freesaus ja matkalaukussa talvivaatteet vaihtuu paljettiin sekä shortseihin, Aitolehti kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteyteen. 

Hän palasi juuri lomamatkalta Leviltä, jossa hän oli tyttäriensä Isabellan ja Victorian, sekä äitinsä kanssa. Aitolehti on suuntaamassa tiettävästi jälleen matkalle. 

Päivitys on kerännyt kommenttivyöryn. 

– Todella kaunis kuva, seuraaja kehuu. 

Eräs seuraajista huomaa Aitolehdessä samoja piirteitä kuin ikonisessa Hollywood-näyttelijässä.

– Tässä näytät ihan Angelina Jolielta. 

Osa seuraajista on yhtä mieltä asiasta. 

– Sitä samaa just katsoin. 

Rakkautta ilmassa? 

Aitolehden vuosi on ollut täynnä yllättäviä käänteitä. Aitolehti erosi pitkäaikaisesta puolisostaan Stefan Thermanista keväällä. Aitolehti kuvaili Itsenäisyyspäivän etkot-lähetyksessä elämänsä uusimpia käänteitä.

– Vaikka on ollut tapahtumarikas vuosi, niin nyt näin kun vuosi on tulossa loppuunsa voi sanoa, että on ollut oikeastaan hyvä vuosi, kaiken jälkeen. Niinhän se menee, että aina kun yhden oven sulkee niin toinen aukeaa. Sehän se juttu jotenkin onkin, että pitää vaan olla rohkea ja antaa sen yhden oven mennä kiinni ja uusien aukeutua. Uutta ei tule, jos ei luovu jostain vanhasta, Aitolehti totesi. 

Haastattelun aikana Aitolehti pääsi myös vastaamaan monia mietityttävään kysymykseen: onko hän tällä hetkellä rakastunut nainen, kuten hän on sosiaalisessa mediassaan vihjaillut?

– Mahdollisesti. Sehän on kaunis asia, rakkaus on kaunis asia. Sanotaan näin, että mä olen tosi onnellinen tällä hetkellä, hän paljasti. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja