Martina Aitolehti aikoo toteuttaa syksyllä yhden haaveistaan: "Mä niin odotan, mitä kaikkea elämällä on tarjota"

Vieraana Martina Aitolehti 10:44
Martina Aitolehti avoimena erostaan Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Martina Aitolehti aikoo lähteä lastensa ja ystävänsä kanssa pidemmäksi ajaksi Espanjaan.

Julkkiskaunotar Martina Aitolehti on jakanut avoimesti tuntojaan sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun hän erosi liikemiespuolisostaan Stefan Thermanista pääsiäisenä.

Nyt Aitolehti kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään, että aikoo toteuttaa syksyllä yhden haaveistaan, hän lähtee pidemmäksi aikaa Espanjanaan. Kyseinen reissu on suunnitteilla Aitolehden hyvän ystävän Nanna Karalahden kanssa. 

– Syksyllä aion toteuttaa yhden haaveeni ja lähden Nannan ja lasten kanssa Espanjaan pidemmäksi aikaa. Nyt mulla on mahdollisuus seikkailla ja nähdä maailma ihan uusin silmin.Mä niin odotan mitä kaikkea elämällä onkaan mulle vielä tarjota. Tiedän, että mua odottaa kaunis uusi elämä, Aitolehti kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Aitolehti ja ex-pariskunnan tytär Isabella ovat viettäneet  aikaansa koronatilanteen keskellä  pääasiassa perheen kakkoskodissa Hangossa. Perhe asui aiemmin yhdessä Helsingin Eirassa, mutta Aitolehti hankki eron myötä itselleen ja tyttärilleen kodin Helsingistä. Aitolehdellä on Isabellan lisäksi Victoria-tytär, jonka isä on radiojuontajana tunnettu Esko Eerikäinen

Aitolehti oli Thermanin kanssa yhdessä kaiken kaikkiaan yhdeksän vuotta. Kihloissa he olivat vajaan vuoden. 

Aitolehti paljasti vastikään sosiaalisessa mediassa hakevansa uutta kumppania. Hän julkaisi listan, jossa kertoi toiveistaan tulevan miehensä suhteen.

– Nyt olisi haussa rakastava, tervejärkinen, Itsevarma, kunnianhimoinen, luotettava, suoraselkäinen, sporttinen, huumorintajuinen ja ehdottomasti päihteetön mies. (Onpas pitkä lista). Intohimona elämä, ilo, urheilu ja seikkailut. Ei haittaa jos olet komea, Aitolehti kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat