Sinkkukaunotar Martina Aitolehti rentoutui erodraaman keskellä – suuntasi roadtripille Nanna Karalahden kanssa: "Samppanja virtasi"

10:44
Martina Aitolehti oli Vappu ja Marja Livessä vieraana vain muutama päivä eron jälkeen. Katso koskettava haastattelu.

Martina Aitolehti ja Nanna Karalahti ovat olleet jo pitkään hyviä ystäviä.

Julkkiskaunotar Martina Aitolehti erosi ex-puolisostaan Stefan Thermanista pääsiäisenä. Pariskunta ehti olla kihloissa vajaan vuoden, mutta kaiken kaikkiaan heidän suhteensa kesti yli yhdeksän vuotta. Eron jälkeen Aitolehti on viettänyt aikaa Hangossa, joka on ollut jo vuosia perheen kakkoskoti. Sosiaalisessa mediassa pohdittiin, ovatko Aitolehti ja Therman palanneet takaisin yhteen, mutta Aitolehti kumosi huhut.

Sinkkuelämään totutteleva Aitolehti rentoutui viikonloppuna kahden ystävänsä kanssa, joista toinen oli Nanna Karalahti. Ystävykset suuntasivat ilman sen suurempia suunnitelmia autoreissulle.

– Lähdettiin extempore roadtripille näiden mielettömien naisten kanssa. Shamppanja virtasi, juteltiin elämästä, naurettiin itsellemme ja nautittiin. Mä hymyilen koska mulla on vaan niin mageita ihmisiä ympärillä. Nyt on tosi hyvä olla kaikin puolin, kiitos elämä!, Aitolehti kirjoitti kuvaan.

Nanna Karalahti lisäsi samaiselta reissulta toisenlaisen kanssa.

– Semmoinen extempore roadtrip. Jos Martina tälläisessä tilanteessa sanoo, että nyt hän oikeasti kaipaa jotain niin silloin hyvät ystävät hyppää autoon ja lähtee ajamaan. Oli aivan tajuttoman hauskaa. Naurua tarvitaan elämään ja jos ei naurata, niin silloin täytyy lähteä hakemaan se nauru jostain!, Karalahti kirjoitti kuvan yhteyteen.

Viime viikolla Aitolehti paljasti sosiaalisessa mediassa hakevansa uutta kumppania. Hän julkaisi listan, jossa kertoi toiveistaan tulevan miehensä suhteen.

– Nyt olisi haussa rakastava, tervejärkinen, Itsevarma, kunnianhimoinen, luotettava, suoraselkäinen, sporttinen, huumorintajuinen ja ehdottomasti päihteetön mies. (Onpas pitkä lista). Intohimona elämä, ilo, urheilu ja seikkailut. Ei haittaa jos olet komea, Aitolehti kirjoittaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja