Esikoistaan odottavalle Mailis Penttilälle satelee ylistäviä kommentteja ulkonäöstä – tällaisia ajatuksia hänellä on äitiydestä

2:26
Haaveiletko upeista ripsistä? Mailis Penttilä neuvoo tavan, jolla loihdit itsellesi säihkysilmät!

Mailis Penttilän tuore raskauskuva on kerännyt lukuisia kehuja. 

Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tunnetuksi noussut somevaikuttaja, Miss Helsinki -kisoissa myös mittelöinyt Mailis Penttilä odottaa esikoislastaan puolisonsa kanssa.

Näyttävä Mailis on julkaissut Instagram-tilillään säkenöiviä raskauskuvia itsestään.

Tuoreessa kuvassa odottava äiti poseeraa seesteisenä beigen bodyasu yllään. Mailis kirjoittaa kuvan yhteyteen ajatuksia äitiydestä.

– Ajatus äidiksi tulemisesta ei jännitä tai pelota. Kaikki on itselle ihan uutta, mutta tässä matkan varrella varmasti oppii kaiken tarvittavan. Teiltä on tullut myös paljon hyviä vinkkejä raskauteen ja vauva-arkeen liittyen, joten iso kiitos niistä.

Mailis jakoi tekstinsä yhteydessä myös kirjoittaja Jill Churcillin mietelauseen englanniksi: 

There's no way to be a perfect mother and a million ways to be a good one, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa:  Ei ole tapaa olla täydellinen äiti, vaan miljoona eri tapaa olla hyvä sellainen. 

Mailiksen eteerinen kuva on saanut iloisen vastaanoton. 

– Muru susta tulee maailman upein mama, Miss Helsinki -kisan vuonna 2019 voittanut Nina Kallio ylistää. 

– Niin kaunis, moni kommentoijista kirjoittaa. 

Mailis kirjoitti Instagramissa viikko sitten, että hänellä on kirjoitukset ohi. 

– Helppo hymyillä, kun kirjoitukset on tältä keväältä ohi.  Nyt meinaan pitää pienen ansaitun tauon lukemisesta ja keskittyä nauttimaan loppuraskaudesta, hän kirjoitti. 

Kotivaimona

Penttilä on ollut yhdessä IT-alan yritystoiminnan kautta vaurastuneen Pekan kanssa jo seitsemän vuoden ajan. Hän kertoi kesällä 2019 Rosanna Kuljun Riisuttu by Rosanna -podcastissa elämästään miehensä kanssa.

Parin tavatessa molemmat olivat päivätöissä, mutta nykyisin Penttilä on kotona. Podcastissa hän kertoi, että lopetti työnsä lounaskahvilassa sen jälkeen, kun pari muutti yhteen. Ratkaisu tehtiin, koska parin talous ei riippunut Penttilän pitkistä työpäivistä. Nyt Penttilä on kotivaimo omasta ehdotuksestaan.

– Pekka on vähän huolissaan siitä, että onko minulla tylsää. Hänellä työ on niin iso osa elämää, ettei hän ymmärrä sitä, ettei itselläni ole mitään samanlaista intohimoa kuin Pekalla on tuo koodaus ja bisnesjutut, Penttilä kertoo.

– Yritän tehdä kaiken Pekalle mahdollisimman helpoksi, Penttilä kuvaili kotivaimon arkeaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja