Marja Hintikka jakaa perhearkeaan avoimesti sosiaalisessa mediassa – monet hakevat juontajalta vertaistukea oman elämänsä tilanteissa

8:42
Laulu rakkaudelle palaa ruutuun – näin juontaja Marja Hintikka on onnistunut pitämään ohjelman salaisuudet

Marja Hintikka jakaa monille vertaistukea perhe-elämään ja ruuhkavuosiin liittyen sosiaalisessa mediassa.

Vuosi 2022 on alkanut monille suomalaisille poikkeustilanteen takia haastavasti. Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelmaa juontava Marja Hintikka kertoi Uutisaamun haastattelussa, että poikkeustilanne on tuonut omat haasteensa myös hänen ja Ile Uusivuoren perheeseen. Hintikalla ja Uusivuorella on kolme lasta. 

– Meillä oli ihan ennätyksellinen sairastelukierre nyt syksyllä. Vaikkei se korona siinä iskenytkään, niin tuntuu, että kaikki muut pöpöt liikkuivat enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Kaikkiin oireisiin pitää suhtautua paljon suuremmalla vakavuudella kuin vaikka muutama vuosi sitten, niin se tekee kyllä haasteita. 

– Koko ajan pitää punnita sitä, että mikä on nyt turvallista. Sanotaan, että säädön määrä on vakio, mutta tänä poikkeusaikana se on ollut vähän enemmän kuin vakio. 

Hintikka jakaa sosiaalisessa mediassa paljon perhe-arkeaan. Juontaja kertoo, että sen myötä monet hakevat myös häneltä vertaistukea itseään samaistuttavissa asioissa. 

– Mä esimerkiksi eilen laitoin semmoisen päivityksen, että kun päästiin pari kertaa laskemaan mäki ihan kahdestaan Ilen kanssa kun oltiin laskettelemassa tuossa joululomalla, niin nyt semmoinen vanha parisuhdesekunti onkin muuttunut tämmöiseksi parisuhdeminuutiksi ja -tunniksi, niin ihmiset laittoivat hirveästi sellaisia tarinoita, että kuinka vaikeaa se yhteisen ajan ottaminen on vaikka pikkulapsiarjessa. 

– Siellä voi jakaa sellaista armollisuutta ja ei se ole niin justiinsa -ajatusta myös paljon, ja ihmiset lähtevät siihen heti mukaan. 

Mitä mieltä Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren lapset ovat siitä, että vanhemmat ovat harvase päivä televisiossa? Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 13. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja