Roope Salmiselta koskettava ele Riitta Havukaiselle – Laulu rakkaudelle -ohjelmassa esitetään ensi kertaa kasvattiäidille sävelletty teos

8:42
Laulu rakkaudelle palaa ruutuun – näin juontaja Marja Hintikka on onnistunut pitämään ohjelman salaisuudet

Roope Salminen esittää Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelmassa Riitta Havukaiselle koskettavan yllätyksen.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi saa jatkoa helmikuussa toisen tuotantokauden jaksojen voimin. Toisella kaudella nähdään jälleen liuta koskettavia hetkiä, joista yhdestä vastaa juontaja-muusikko-näyttelijä Roope Salminen

Kauden avausjaksossa Salminen yllättää Riitta Havukaisen, joka on hänen isänsä Eppu Salmisen entinen puoliso.

Havukainen ja Salminen elivät avoliitossa 17 vuotta. Havukaisen tullessa perheeseen oli Roope Salminen vasta 4-vuotias. Uuden kasvattiäidin tilanne on silloin ollut varmasti aika haastava eikä Havukaiselle ollut helppoa liittyä uusioperheeseen.

Havukainen on kuitenkin aina ollut hyvin läsnä oleva äiti, joka on kasvattanut ja ollut tukena Salmiselle elämän vaikeissa hetkissä. Roope Salminen on kirjoittanut ja säveltänyt Riitalle kappaleen, jolla hän haluaa sanoa, että äiti on se, joka antaa varauksettoman rakkauden ja tuen lapselleen, eikä biologialla ole silloin mitään merkitystä. Kyseessä on Sä teit musta mut -kappaleen ensiesitys. Tämä on pojan rakkauden osoitus ja kiitos äidille.

Laulu rakkaudelle -ohjelman juontaa jälleen Marja Hintikka

– Laulu rakkaudelle räjäyttää tälläkin kaudella potin ja loksauttaa leuat, sen lupaan! Lavalla nähdään tähtiä, joita kukaan ei olisi uskonut olevan edes mahdollista houkutella paikan päälle. Salailua vaadittiin ensimmäistä kautta enemmän, koska kaikki olivat jo ehtineet katsoa ohjelmaa, juontaja kertoo.

Hintikka paljastaa, että tulevalla kaudella katsojia ihastuttaa useampi tuplayllätys, jossa yllättäjäksi ohjelmaan saapunut laitetaankin itse yllätettävien penkille. Pääsipä yllätysten penkkiin myös Hintikka itse.

– Yksi suosikkiesityksistäni tällä kaudella oli tietenkin esitys, jonka tulen muistamaan lopun elämäni - kun yhtäkkiä huomasin istuvani itse yllätysten tuolissa suu auki hämmennyksestä, ilosta ja liikutuksesta. Sitä en unohda ikinä! Huikea show, Hintikka muistelee.

Oman yllätyksensä lisäksi juontajalle jäi kauden yllätyksistä mieleen kunnianosoitus musiikkialan legendalle, joka ei juurikaan julkisuudessa pyöri.

– Moni näkee varmasti tämän legendan kasvot Laulu rakkaudelle -ohjelmassa ensimmäistä kertaa, Hintikka sanoo.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 13. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja