Marja Hintikka avautuu Instagramissa monille vanhemmille tutusta tilanteesta: "Nukun sitten eläkkeellä"

15:33
Kuinka selvitä ruuhkavuosista? Vappu Pimiä ja Marja Hintikka antavat omat vinkkinsä. Katso video!

Marja Hintikka kertoi Instagramissa avoimesti siitä, kuinka lapsen yöllinen heräily ja työkiireet saivat hänet väsyksiin.

Juontaja ja toimittaja Marja Hintikka julkaisi keskiviikkona Instagram-tilinsä Stories-osiossa useamman videon, joilla hän kertoo avoimesti huonosta päivästään.

– Ei oo ollu tänään ihan meikäläisen päivä, toteaa Hintikka, jonka mukaan tulevan syksyn aikataulujen pohdiskelu on tuntunut työläältä ja aiheuttanut päänvaivaa.

– Sitten varmaan vaikuttaa myös se, että tuo meidän nuorimmainen on alkanut taas heräillä öisin. tai se tulee ja vaeltelee taas sängystään. Kuukauden päivät kun sai hyviä unia, niin nyt tuntuu, etten kestä enää yhtäkään yötä, kun väkisin herätetään. Vajoan johonkin koomaan saman tien, Hintikka jatkaa.

Hintikalla on puolisonsa Ile Uusivuoren kanssa vuosina 2013, 2015 ja 2017 syntyneet lapset. Kolmen lapsen äiti kirjoittaa julkaisemiensa videoiden yhteydessä, että yksikin herätys tuntuu liialliselta herkkäunisen näkökulmasta.

– Muistan kun ensimmäinen vauvani nukkui ekan kerran ensimmäisen täyden yön ja menin kertomaan kaikille, että nyt se rytmi löytyi. Ja kahdeksan vuotta myöhemmin... Hintikka toteaa videolla.

– Nukun sitten eläkkeellä. Paitsi että silloin ei vissiin enää oikein uni tule, hän vielä kirjoitti samaisen tarinan yhteydessä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Hintikka julkaisi keskiviikkona myös Stories-osion lisäksi myös syötteessään kaksi kuvaa, joissa hän saa halauksia lapsiltaan.

– Tänään ei ollut mun päivä. Onneksi on nää tyypit, jotka halii vaikka koko maailman ehjäksi. Saa rakastaa ja tulla rakastetuksi, juuri sellaisena kuin on, hän kirjoitti.

Hintikka ja Uusivuori ovat pitäneet yhtä jo yli 15 vuoden ajan. Naimisiin pariskunta meni vuonna 2011.

Hintikka sanoi keväällä 2020 MTV Uutisten haastattelussa, ettei parisuhdetta pelasteta ruuhkavuosien aikana kikkailulla.

– Pitää pysähtyä hetkiin, ja nautiskella ja arvostaa sitä hyvää, mitä on juuri nyt. Jos arki ei toimi, sitä ei laatuaika tai parisuhdekikkailu pelasta, hän totesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja