Marja Hintikka ja Ile Uusivuori hehkuvat rakkautta tuoreessa kuvassa: "Kerran kesässä"

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori pääsivät nauttimaan harvinaisesta vapaaillasta.

Juontajina työskentelevät Marja Hintikka ja Ile Uusivuori säteilevät tuoreessa yhteiskuvassa, jonka Hintikka on julkaissut Instagram-tilillään.

Kuvassa tyylikkäästi pukeutunut pariskunta poseeraa hempeästi kylki kyljessä. Uusivuori katsoo kameraan hymyillen, kun taas Hintikka katsoo miestään lempeästi.

Kuvatekstissä Hintikka kertoo pariskunnan päässeen osallistumaan Ranskan Suomen-suurlähetystössä järjestettäviin juhliin tarkan aikatauluttamisen jälkeen.

– Kerran, pari kesässä säädetään ja väännetään ja käännetään ja buukataan lastenhoitaja, jotta päästään yhdessä iltabileisiin. Tänään oli se päivä. Ja aina se vaan kannattaa! Hintikka hehkuttaa.

Kolmen lapsen vanhemmilla on ollut työntäyteinen kevät. Hintikka on juontanut Vappu Pimiän kanssa Vappu & Marja Liveä. Uusivuori on Uutisvuodon vakiopanelisti.

– Melkoinen rulla vedetty läpi kevään mittaan kahden työssäkäyvän ja kolmen vuoron perään, milloin mitäkin vaihetta ja nuhaa ja röhää läpikäyvän lapsen kanssa. Ajoittain erittäinkin pirstaleisilla yöunilla, Hintikka kertoi aiemmin keväällä Instagramissa.

Hintikka nähdään jälleen pian tv:ssä, sillä hän juontaa syksyllä Luokkajuhlat-uutuusohjelmaa.

Ruotsalaisten monivuotinen suosikki Klassfesten eli Luokkajuhlat nähdään MTV3-kanavan illoissa syksyllä 2019


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja