Mainos

Maria Guzenina: Keskustelu kiihtyy ja kieli kovenee – kuuntele!

Maria Guzenina kertoi Arvon nainen -haastattelussa työstään kansanedustajana ja tulevista vaaleista.

Kansanedustaja Maria Guzenina-Richardson kävi Radio Novan Vapaalla ja Viihteellä -ohjelman vieraana Guzenina kertoi, että mitä lähemmäksi eduskuntavaalit tulevat, sitä värikkäämmäksi keskustelu käy.

– Kansanedustajuus on pätkätyö ja noin puoli vuotta ennen vaaleja alkaa keskustelu kiihtyä, kieli kovenee ja puolueiden eroavaisuudet tulevat esille. Hallituspuolueetkaan, jotka vielä muutama kuukausi olivat liki kaikesta samaa mieltä, eivät enää ole yksimielisiä kaikesta, vaan eroavaisuuksia haetaan jo. Oppositio tietysti pyrkii haastamaan edelleen hallitusta tekemään työnsä niin hyvin kuin mahdollista ja tuomaan vaihtoehtoisuutta esille ja osoittaa hallituksen työn epäkohdat, Guzenina-Richardson kuvaili.

Kansanedustaja teroitti, että sen sijaan, että puolueet sättivät toisiaan, pitäisi töitä tehdä yhdessä, jotta Suomi saataisiin jälleen nousuun ja huonontuneet yhteiskuntapalvelut paranemaan.

Guzenina-Richardson kertoi myös mikä hyväntekeväisyys on lähellä hänen sydäntään, mitä tapahtuu, kun kansalainen tulee puhuttelemaan häntä kassajonossa ja mitä merkitystä faxilla on hänen uransa kehityksessä.

Kuuntele koko haastattelu:

sunnuntaisin klo 13-14.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.