Maria, 61, oli neitsyt vielä 50-vuotiaana kahden seksittömän avioliiton jälkeen – saa vihdoin elämänsä parasta seksiä: "Nautin joka sekunnista"

Miehilleen uskollinen Maria eli pitkään ilman seksiä. Nyt 61-vuotias nainen on puhjennut kukkaan myös makuuhuoneen puolella. Marian tarinan julkaisi ensimmäisenä brittilehti The Sun.

Suhde voi olla seksitön monestakin eri syystä. Toisinaan seksitön parisuhde ei ole oma vaan yksinomaan kumppanin valinta.

Makuuhuone oli vain nukkumista varten

MariaLouise Warne on ollut elämänsä aikana kaksi kertaa naimisissa. Kun hän tapasi ensimmäisen miehensä 25-vuotiaana, hän luuli parisuhteen olevan täynnä tulisia tunteita ja intiimejä hetkiä. Niin ei kuitenkaan käynyt.

Heidän seksielämänsä oli yksipuolista, sillä Marian piti tyydyttää miehensä tarpeet antamalla tälle suuseksiä. Sessio oli ohi aina noin puolessa minuutissa ja Maria tunsi olonsa hyväksikäytetyksi ja onnettomaksi.

Hän ajatteli olevansa viallinen, sillä hänen miehensä ei antanut hänelle läheisyyttä millään muotoa, vaikka miehen ystävät pitivätkin Mariaa kuumana pakkauksena.

Seksikkäät alusvaatteet tai kaunis ulkonäkö eivät riittäneet – makuuhuoneessa vain nukuttiin.

Mariaa paljon vanhempi mies ei halunnut seksiä, sillä hänestä seksin harrastaminen oli tarkoitettu vain lisääntymistä varten. Koska Maria ei ollut valmis perustamaan perhettä, mies pakotti hänet nukkumaan eri huoneessa.

Avioliitto päättyi vasta monen pitkän ja kuivan vuoden jälkeen.

– Kun mietin elämääni taaksepäin, olen katkera siitä, että annoin suhteen kestää niin kauan. Olisin halunnut seksiä, Maria kertoo brittilehden haastattelussa.

Ensimmäinen seksikokemus mullisti maailman

Marian toinenkaan avioliitto ei ottanut onnistuakseen makuuhuoneen puolella. Lopulta, kahden avioliiton jälkeen Maria oli 51-vuotias neitsyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vuosikymmen sitten se tapahtui, Marian ensimmäinen seksikokemus.

– Kun rakastelin ensimmäistä kertaa, olin häpeissäni, enkä tiennyt, mitä minun pitää tehdä. Koska pelkäsin tekeväni jotain väärin, annoin ohjat miehelle, Maria kertaa.

Kun miehelle selvisi, että Maria on neitsyt, hän alkujärkytyksen jälkeen opetti lemmenleikkien saloja. Naisen maailma mullistui – eikä vain siksi, että hän koki elämänsä ensimmäisen orgasmin.

– Rakastelu ei ole vain fyysinen kokemus vaan läheisyyttä, jonka intiimi yhteys toisen ihmisen kanssa tuo tullessaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Siinä, missä vaihdevuodet vähentävät monen keski-ikäisen naisen seksihaluja, Maria koki yli 50-vuotiaana seksuaalisen heräämisen.

Maria on nykyisin terveessä ja erittäin tyydyttävässä parisuhteessa. Kahden avioliiton ja kymmenien seksittömien vuosien jälkeen Maria tuntee olonsa vapautuneeksi.

– Vihdoin saan elämäni parasta seksiä ja nautin joka sekunnista, Maria hehkuttaa.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat