Marcia erosi miehestään eikä enää kestä avioituneiden äitien seuraa: "He eivät näe omien täydellisten maailmojensa ulkopuolelle"

1:12
Onko vauvasi koskaan nukahtanut syliisi? Jos olet joskus yrittänyt luikerrella karkuun nukkuvan lapsesi alta, näitä asioita olet taatusti pähkäillyt...

Marcia haluaa avioeronsa jälkeen pysytellä kaukana avioituneista naisista. Hän kokee kateutta ja surua nähdessään pariskuntia, joiden elämä on täynnä rakkautta.

Kun Marcianpoika oli nelivuotias, Marcian mies jätti hänet. Nyt Marcia on yksinhuoltaja – ja pysyttelee kaukana avioituneista äideistä. Hänen poikansa Jaion jo koulussa, ja oppilaiden vanhemmat ovat kaikki Marcian mukaan naimisissa.

– Miten he onnistuivat pitämään aviomiehensä, kun minun ei voinut odottaa, että pääsisi eroon minusta, Marcia ihmettelee australialaisella Honey9-sivustolla.

"Kun he saavat tietää, että olen sinkkuäiti, saan säälikatseita"

Kaiken lisäksi hänen ex-miehensä Samon jo mennyt uudelleen naimisiin ja perheeseen odotetaan uutta lasta. Vaikka Marcia iloitseekin siitä, että Jai saa sisaruksen, raskausuutinen toi pintaan tuskan erosta.

– Äidit Jain koulussa ovat niin mukavia, mutten halua enää olla missään tekemisissä heidän kanssaan. Kun he saavat tietää, että olen sinkkuäiti, saan sääliviä katseita, Marcia kuvailee.

– Yksi äiti kysyi, koenko oloni yksinäiseksi, ja purskahdin itkuun. Kyllä, toisinaan olen hyvin yksinäinen. Toinen äiti sanoi: "Sinun pitää liittyä Tinderiin!". Mutta en ole valmis aloittamaan deittailua ihan vielä, ja ajatus Tinderistä, tai mistään nettideittipalvelusta, kauhistuttaa minua.

"Olin onnellisten pariskuntien ympäröimä..."

Eräs äiti kutsui Marcian 40-vuotispäivilleen. Marcia suostui.

– Oli suuri virhe mennä paikalle, koska, kuten tavallista, olin ainoa sinkku. Ja tilannetta pahensi se, että koin olevani, en vain pariskuntien, vaan hyvin onnellisten pariskuntien ympäröimä!

Marcia aikoo liittyä sinkkuäitien Facebook-ryhmään saadakseen ystäviä äideistä, jotka eivät ole onnellisesti naimisissa.

– Jos itse tietäisin, että koulun vanhemmissa olisi sinkkuäiti, tekisin kaikkeni, jotta hänen olonsa on mukava. Koen, etteivät Jain koulun äidit näe omien täydellisten maailmojensa ulkopuolelle, Marcia näpäyttää.

Ei halua enää olla yhteydessä avioituneiden kanssa

Marcia kuitenkin myöntää ymmärtävänsä, etteivät muiden äitien avioliitot todennäköisesti oikeasti ole niin täydellisiä kuin hän kuvittelee.

– Ymmärrän, että ulkonäkö voi pettää, hän sanoo.

Marcia kokee kateutta nähdessään onnellisia pareja ja ajattelee heitä nähdessään, mitä hänen poikansa onkaan menettänyt vanhempien eron myötä.

– Joten olen päättänyt, etten pane itseäni kestämään enää yhtään enempää. Ja seuraavan kerran, kun avioitunut äiti pyytää minua kylään – vaikka se kilttiä onkin – keksin tekosyyn.

Lähteet: Honey9

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja