Bloggari puolustaa sinkkuäitejä: "He eivät halua aviomiestäsi"

Äitibloggari kirjoitti jämäkästi kunnioituksestaan sinkkuäitejä kohtaan.

Constance Hall on tunnettu sellaistenkin mielipiteiden jakamisesta, joita muut äitibloggarit välttelevät. Aiemmin hän on muun muassa kertonut suoraan, millaista on vanhempien välinen seksi. Uusin esimerkki löytyy sinkkuäideistä, joita Hall ylistää tuoreessa Facebook-päivityksessään.

Hall, joka oli sinkkuäiti jonkin aikaa elämässään, jakoi ajatuksiaan väärinkäsityksistä, joita sinkkuäidit joutuvat kohtaamaan.

"1) He eivät halua uutta isää lapsilleen. Lapsilla on jo isä ja niissä tapauksissa, joissa isää ei ole, nämä kuningattaret kyllä hoitavat homman kotiin.

2) Heidän lapsensa eivät ole alakynnessä. Ainoa huono asia, jonka sinkkuvanhempien lapset joutuvat kohtaamaan, on tieto siitä, että heidän äitiään arvostellaan. Lapset ovat fiksuja, he huomaavat tuollaiset asiat.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

3) He eivät ole aina varattomia. Sinkkuäidit usein työskentelevät, tienaavat paljon rahaa, jotkut juovat Grey Goosea ja pukeutuvat Chaneliin, toiset juovat halpaa viiniä, eivätkä pue ylleen paljonkaan. Sitä kutsutaan vaihtelevuudeksi.

4) He eivät tunne oloaan epämukavaksi pariskuntien seurassa. Sinkkuäidit eivät tunne oloaan epämukavaksi pariskuntien tai koirien tai paloautojen tai voileipien seurassa. Tiedän, se on outoa.

5) He eivät pilanneet mitään. Kuka tahansa voisi herätä huomenna ja muuttua sinkkuvanhemmaksi, valitsivatpa he sen itse tai eivät. Kuka tahansa. Ylenkatse on ääliöille.

6) Heidän lapsensa eivät ole taakka. Lapset ovat etu, ja naisilla, jotka heitä kasvattavat omin avuin, on hyvin vahvat vaistot. He eivät anna miehelle, joka näkee heidän lapsensa taakkana, edes mahdollisuutta.

7) He eivät halua aviomiestäsi. He eivät käyttäneet aikaansa päästäkseen eroon omistaan ja elättäneet lapsiaan ja työskennelleet rankasti vain herätäkseen sinun piereskelevän, kuorsaavan ja kiimaisen herkkusi vierestä. Hän on sinun." 

Hall kertoo päivityksessään myös, että oman lyhyen sinkkuäitiytensä aikana muutama vuosi sitten, hänestä tuntui, ettei ollut osa äitijoukkoa, mutta ei oikein kuulunut sinkkujen joukkoonkaan. Hallista tuntuikin, ettei hän kuulunut oikein mihinkään.

– Tänään ylistän kaikkia sinkkuäitejä. Eräs heistä kasvatti minut. Minä kunnioitan heitä ja ihailen heitä yli kaiken, Hall päättää hehkutusta keränneen päivityksensä, jolla on jo liki 23 000 jakoa ja johon on reagoitu jo 77 000 kertaa.

Video: Mihin äitiä tarvitaan? Suomalaislapset vastaavat.

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja