Manchester United -ässä hölmöili itsensä anteeksiantamattomasti ulos – Chelsean Olivier Giroud höyrysi neljä maalia vieraissa!

PSG haki arvokkaan 3–1-vierasvoiton jalkapallon Mestarien liigan huippuottelussa Manchester Unitedin vieraana. Ottelussa puhutti Manchester United -keskikenttä-ässä Fredin hölmöily.

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Myöhemmin avausjaksolla Fred kävi kuumana ja puski PSG:n Leandro Paredesia kasvoihin. Tästä hän selvisi videotarkistelun jälkeen ilman ulosajoa, mutta sai keltaisen kortin.

Marcus Rashford ampui vielä saman jakson aikana Unitedin tasoihin kimmokkeella PSG-puolustuksen jaloista.

Unitedilla oli toisella jaksolla huipputilaisuuksia siirtyä johtoon, mutta Anthony Martial ampui avopaikasta yli maalin ja Edinson Cavanin nosto pysähtyi myöhemmin ylärimaan.

Marquinhos vei sen sijaan PSG:n 2–1-vierasjohtoon kulmapotkun jälkitilanteesta maalin edustalta.

Minuutti tämän jälkeen, 70. minuutilla, Fred hölmöili itsensä ulos. Brasilialainen oli jo leikkinyt tulella ja säästynyt useista rikkeistään avausjakson yhdellä keltaisella, mutta taklaus Ander Herreraan oli liikaa ja Manchester United joutui yhden miehen vajaalle.

Neymar maalasi lähietäisyydeltä vielä toistamiseen ja kasvatti lisäajalla Rafinhan syötöstä PSG:n voittolukemiksi 3–1.

H-lohkon tilanne ennen ensi viikon päätöskierrosta on huima, kun kahdesta pudotuspelipaikasta taistelee kolme joukkuetta rinta rinnan. Manchester Unitedilla, PSG:llä ja RB Leipzigilla on kaikilla yhdeksän pistettä. Istanbul Basaksehirillä on kolme pinnaa, ja se jää varmasti lohkon jumboksi.

Olivier Giroud -show

Sevillassa nähtiin Olivier Giroud -show, kun ranskalainen latoi neljä osumaa ja johdatti Chelsean 4–0-vierasvoittoon.

Giroud avasi hanansa kahdeksannella peliminuutilla vasemmalla jalallaan Kai Havertzin syötöstä.

Toisella jaksolla tuli kolme lisää: ensin chipillä, sen jälkeen puskemalla ja illan viimeinen Giroud'n itsensä hankkimasta rangaistuspotkusta.

Chelsea ja Sevilla etenevät molemmat E-lohkosta varmasti pudotuspeleihin. Lohkon varmasti voittavalla Chelsealla on 13 pistettä, lohkokakkoseksi sijoittuvalla Sevillalla 10 pinnaa. Krasnodar on neljässä ja Rennes yhdessä pinnassa.

Borussia Dortmundin 1–1-tasapeli Laziota vastaan varmisti saksalaisjoukkueelle pudotuspelipaikan. Se johtaa F-lohkoa pisteen erolla ennen Laziota. Club Brugge on kolmen pinnan päässä Dortmundista, mutta tulee jäämään taakse, vaikka nousisi tasapisteisiin.