"Ei voi olla mahdollista" – Cristiano Ronaldolta mieletön lisäaikaveto!

Atalanta ja Manchester United tarjosivat taas jännityksen täyteisen taiston jalkapallon Mestarien liigassa. Tälläkin kertaa Cristiano Ronaldo iski viimeiseksi, ja Manchester United nousi toisen jakson lisäajalla 2–2-tasapeliin.

Kotijoukkue Atalanta siirtyi F-lohkon koitoksessa keulille jo 12. minuutilla, kun Josip Ilicicin laukaus upposi helpohkon oloisesti United-maalivahti David de Gean käsien kautta pömpeliin.

Unitedin vastine syntyi avauspuoliajan lisäajalla, ja se olikin huimaa katsottavaa. Unitedin syöttöralli jauhoi Atalanta-puolustusta pakettiin, ja Cristiano Ronaldo viimeisteli yhden Mestarien liigan tähänastisen kauden komeimmista maaleista Bruno Fernandesin kantapääpassin jälkeen.

Atalanta palasi johtoon toisella jaksolla C Moren selostaja Kim Kallstörmin sanojen mukaan vasta "piinaavien minuuttien" jälkeen. Duvan Zapatan viimeistelemää osumaa tarkistettiin pitkään videoilta, koska hän oli José Luis Palominon keskityksen lähtiessä aivan paitsion rajamailla. Ei kuitenkaan paitsiossa.

Vaikka Unitedin kirivaihde oli pitkään piipussa, lisäajalla tapahtui jälleen. Asialla oli kuka muukaan kuin Cristiano Ronaldo. Portugalilaistähti viritti huiman laukauksen Mason Greenwoodin hänelle pompauttamaan palloon lisäajan rajan takaa.

– Ei voi olla mahdollista! selostaja Kallström paukutti.

Katso Ronaldon 2–2-tasoitusmaali ylälaidan videolta.

Edellinen joukkueiden välinen kohtaaminen päättyi Manchesterissa Unitedin 3–2-voittoon. Atalanta johti tuolloin peliä tauolla 2–0, mutta United teki huiman nousun, joka huipentui Cristiano Ronaldon osumaan toisen jakson lisäajalla.

F-lohko on neljän kierroksen jälkeen kihelmöivässä tilanteessa. Manchester United ja Villarreal ovat keulilla seitsemällä pisteellä per joukkue, Atalantalla on viisi pistettä ja Young Boysilla kolme pinnaa.

Bayern ja Juventus etenevät pudotuspeleihin

Paikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä varmistivat E-lohkon Bayern München ja H-lohkon Juventus. Kummallakin on neljästä ottelusta täydet 12 pistettä, ja ne tulevat sijoittumaan lohkoissaan varmuudella kahden parhaan joukkoon.

Bayern voitti Benfican tänään maalein 5–2 ja Juventus Zenitin 4–2. Uransa sadannen Mestarien liiga -ottelun pelannut Robert Lewandowski latoi Bayernille hattutempun, vaikka hän epäonnistui kertaalleen rangaistuspotkusta.