Nuori hirmu Erling Braut Haaland teki taas hurjaa jälkeä Mestarien liigassa – PSG:lle paha isku

Borussia Dortmundin norjalaisnuorukainen Erling Braut Haaland takoi kaksi maalia 3–0-vierasvoitossa Club Bruggea vastaan jalkapallon Mestarien liigassa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Maalinteon ottelussa aloitti Eden Hazardin veli Thorgan Hazard vasemman jalan kudillaan. Tämän jälkeen oli Haalandin vuoro.

20-vuotias norjalainen hääri 18. minuutilla vaarallisesti Bruggen maalilla. Haalandin puskun Brugge-maalivahti Simon Mignolet vielä torjui, mutta norjalainen painoi heti jatkopallon rysään.

32. minuutilla Haalandilla oli varaa maalin edessä namutellakin liikkeillään, kun hän jatkoi syöttökuviosta pallon pömpeliin.

Haaland on viimeistellyt tällä kaudella kolmessa Mestarien liiga -ottelussa yhteensä neljä kaappia.

Mestarien liigassa viime kaudella debytoinut norjalainen on tehnyt kaikkiaan 14 UCL-maalia 11 ottelussa. Borussia Dortmundin paidassa hän on viimeistellyt 26 osumaa 28 ottelussa kaikki kilpailut huomioiden.

Tahtia voi kutsua kovaksi.

Myös Werner, Morata ja En-Nesyri maalasivat kahdesti

Kahden maalin miehiä Mestarien liiga -illassa olivat myös Chelsean Timo Werner, Juventuksen Alvaro Morata ja Paulo Dybala sekä Sevillan Youssef En-Nesyri.

Morata löi kahdella maalillaan alkutahdit, kun Juventus voitti vieraissa Ferencvarosin 4–1. Werner puolestaan maalasi kahdesti rangaistuspotkusta, kun Rennes sai Lontoossa kyytiä 3–0, ja En-Nesyri teki pelin kaksi viimeistä maalia, kun Sevilla nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta 3–2-voittoon Krasnodaria vastaan.

Sevillan nousussa huomionarvoista oli, että sen laitapuolustaja Jesus Navas ajettiin avausjakson lopussa 1–2-tappioasemassa ulos, mutta espanjalaisjoukkue onnistui silti kampeamaan voittoon. 

PSG:lle toinen tappio

PSG koki pahan iskun, kun se kärsi jo Mestarien liiga -kauden toisen tappionsa. RB Leipzig vei nyt viime kauden välieräjoukkueiden kohtaamisen lukemin 2–1.

PSG:ltä ajettiin ottelussa sekä Idrissa Gueye että viime hetkillä vielä Presnel Kimpembe ulos.

PSG oli aiemmin tällä Mestarien liiga -kaudella hävinnyt Manchester Unitedille ja voittanut Istanbul Basaksehirin. Pariisilainen jättiseura on H-lohkossa kolmantena, kolme pinnaa Unitedin ja Leipzigin takana.

Basaksehirilla on PSG:n tavoin kolme pistettä.

Mestarien liigan keskiviikon otteluiden lopputulokset:

Istanbul Basaksehir – Manchester United 2–1 (2–1)
Zenit–Lazio 1–1 (1–0)
Barcelona – Kiovan Dynamo 2–1 (1–0)
Chelsea–Rennes 3–0 (2–0)
Club Brugge – Borussia Dortmund 0–3 (0–3)
Ferencvaros–Juventus 1–4 (0–1)
RB Leipzig – PSG 2–1 (1–1)
Sevilla–Krasnodar 3–2 (1–2)

Lue myös:

    Uusimmat