Mallikaunotar Ashley Graham paljastaa kerryttäneensä raskauden aikana lähes 23 kiloa: "En ole koskaan tuntenut oloani näin hyväksi"

Huippumalli Ashley Graham kertoo avoimesti raskauskiloistaan somessa. Nainen paljastaa, että ei ole koskaan tuntenut oloaan näin hyväksi. 

Yhdysvaltalainen huippumalli Ashley Graham odottaa aviomiehensä, elokuvaohjaaja Justin Ervinin kanssa ensimmäistä lastaan. Graham kertoi elokuussa olevansa raskaana ja on tämän jälkeen julkaissut sosiaalisessa mediassa ahkerasti kuvia odotusajastaan. 

Uusimmassa postauksessaan hän kertoo kerryttäneensä raskauden aikana lähes 23 kiloa. 

– Parasta tässä on se, että minua ei haittaa. En ole koskaan tuntenut oloani näin hyväksi ja olen niin kiitollinen, että minun vartaloni ja poikani ovat mahdollistaneet liikunnan myös raskauden aikana. Nyt kun olen käynyt joogassa, akupunktiossa ja lymfahieronnassa, koen että olen vihdoin päässyt kärryille raskaudesta ja siitä, kuinka otta siitä kaikki irti, Graham kirjoitta kuvansa yhteydessä. 

Graham on yksi muotimaailman kuumimmista nimistä. Plusmalli on nähty muun muassa Voguen, Ellen ja Harper's Bazaarin kansissa.

Kaunotar oli myös historian ensimmäinen pluskokoinen malli, joka poseerasi aikoinaan Sports Illustratedin ikonisessa uimapukunumerossa.

Lue myös:

    Uusimmat