Makwan Amirkhania tavoitellaan pikakomennuksella UFC-otteluun? Vastapuolella odottaa brasilialainen tyrmäyskone

Makwan Amirkhani saatetaan nähdä UFC-kehässä jo lokakuun alkupuolella. Huhut vievät Amirkhania samaan kehään brasilialaista Edson Barbozaa vastaan

Barbozan piti alun perin kohdata Nigerian Sodiq Yusuff Abu Dhabin "tappelusaarella" lokakuun 10. päivä käytävässä otteluillassa. Yusuff kuitenkin vetäytyi ottelusta, ja UFC on pyrkinyt löytämään Barbozalle korvaavan vastustajan.

Muun muassa vapaaottelluun erikoistunut Bloodyelbow.com-sivusto kertoo, että UFC:n katseet ovat kääntyneet Amirkhanin suuntaan.

Amirkhani otteli viimeksi heinäkuussa. Suomalainen voitti Danny Henryn Abu Dhabissa ensimmäisen erän keskeytyksellä. Barbozan edellinen voitto puolestaan on joulukuulta 2018. Brasilialaisella on alla kolme tappiota.

Barboza on tullut tunnetuksi hurjista tyrmäyksistään. Hän on otellut vapaaottelu-urallaan 29 kertaa ja voittanut otteluista 20. 12 voitoista on tullut tyrmäyksellä.

Barboza on aiemmin otellut muun muassa UFC-mestareita Khabib Nurmagomedovia ja Justin Gaethjea vastaan. Molempia vastaan mies kärsi tappiot.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja