Mainos

Maksimoi luovuutesi keittiössä

Valmistit sitten rauhallista illallista kahdelle tai suurta juhla-ateriaa ystävillesi, älä anna minkään rajoittaa luovuuttasi keittiössä. Astianpesukoneesta puhumattakaan.

Astianpesukoneet ovat olleet kodeissamme jo muutaman sukupolven ajan, ja useimmat niistä suunnitellaan edelleen 70-luvun standardien mukaan mitä astioiden sopivuuteen ja puhtauteen tulee. Astiat on joko asetettava erityisiin koreihin tai ne eivät yksinkertaisesti sovi koneeseen lainkaan.

Elämämme ja odotuksemme ovat kuitenkin muuttuneet viimeisten vuosikymmenien aikana. Tämä tekee Electroluxin RealLife® -astianpesukoneesta ainutkertaisen.

Suunniteltu nimensä mukaisesti

Vaikka suurempi tilavuus ei olisikaan aina tarpeen ja vaikka et aina pesisikään suuria lautasia, voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät astianpesukoneen täyttävän vaativimmatkin tarpeesi. Electrolux RealLife® -astianpesukone tarjoaa markkinoiden kaikkein suurimman sisätilan ilman, että sen ulkoiset mitat olisivat suuremmat.

Säädettävän lautastelineen avulla koneeseen sopivat helposti halkaisijaltaan jopa 34 cm:n lautaset. Lisäksi FlexiSpray®-satelliittisuihkuvarsiemme kaksinkertaisen kierron avulla kone pesee kaikki astiat tehokkaasti niiden koosta, muodosta tai koneen täyttötavasta huolimatta.

Se on myös erittäin ympäristöystävällinen. Yksi pesuohjelma kuluttaa vain 11 litraa vettä ja 1,03 kWh energiaa. Mikä on erittäin vähän astianpesukoneelle. Energiansäästötilan ja automaattisen virrankatkaisun ohella RealLife® on erittäin ympäristöystävällinen.

Tutustu koko tuotevalikoimaan

Lue lisää siitä, miten Electrolux RealLife® -astianpesukone voi parantaa luovuuttasi keittiössä osoitteessa:
www.electrolux.fi.

Artikkelin tarjoaa: Electrolux RealLife®

Artikkelin tarjoaa:
Electrolux RealLife®

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.