Maija Vilkkumaa närkästyi lehtikirjoittelusta

Kahden pienen lapsen äiti aikoo antaa tulevaisuudessa enemmän aikaa perheelleen, mutta ei ole kuitenkaan jäämässä kotiäidiksi vuosiksi.

Eturivin naisartistit ovat saaneet viime aikoina oikoa heistä kirjoitettuja lehtijuttuja Facebookissa. Pääsiäisen alusviikolla Jenni Vartiainen kertoi omilla fanisivuillaan totuuden iltapäivälehden kirjoittelusta ja nyt samaa on joutunut tekemään Maija Vilkkumaa.

Alkuvuodesta toisen tyttärensä saanut Maija Vilkkumaa kertoi taannoin tekevänsä tulevana kesänä viimeiset keikkansa nykyisen bändinsä kanssa. Kesän jälkeen laulajatar jää tauolle, jonka pituus ei ole tiedossa.

Iltapäivälehti oli uutisoinut Vilkkumaan jäävän keikkatauolle vuosiksi, mutta tämä ei laulajattaren mukaan pidä paikkaansa. Hän oikoo asioita Facebookin fanisivuillaan.

– Jahas, Iltalehden kannessa lopetan keikkailun ja ryhdyn kotiäidiksi. Voi luoja. Ei pitäis koskaan mennä pressitilaisuuksiin eikä ainakaan vitsailla siellä! Vielä kerran: en lopeta keikkailua, pidän tauon. Kotiäitiys on hieno asia ja joillekin oikea tie, itse olisin huono ja kiukkuinen sellainen. Pus, aurinko paistaa! Vilkkumaa kirjoittaa Facebookissa.

Maija Vilkkumaa on tehnyt töitä saman bändin kanssa jo 12 vuoden ajan. Samassa bändissä soittaa myös Vilkkumaan aviomies Mikko Kosonen

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat