Magdalenalta amputoitiin käsivarsi, molemmat jalat ja sormia – syyttää lääkäreiden virhettä: "Mikään ei tuo takaisin sitä, mitä minulla oli"

Magdalena Malecin elämä muuttui loppuvuonna 2014. Hän menetti raajojaan sepsiksen vuoksi, ja haastaa sairaalan nyt oikeuteen.

Magdalena Malec, 31, menetti molemmat jalkansa, toisen käsivartensa ja sormia sepsiksen vuoksi. Nyt englantilaisnainen haastaa sairaalan oikeuteen, kertoo New York Post.

Malecin elämä muuttui loppuvuonna 2014. Kohdunulkoisen raskauden vuoksi leikkaukseen joutunut Malec alkoi kärsiä iskemiasta, jossa verenkierto raajoihin huononi. Raporttien mukaan tila johti kuolioon.

Malecin mukaan sairaalan henkilökunta ei tunnistanut hänen kokemansa sepsiksen oireita.

"En luota lääkäreihin"

Kuuden kuukauden kuluttua Malec joutui leikkaukseen, jossa hänen raajansa poistettiin.

– Nyt elämäni ei ole elämää, se on oleilua – taistelua elämästä. Odotin kuusi kuukautta raajojeni amputointia, jalkani ja käteni haisivat ja mätänivät, Malec itse kuvaa kärsimystään.

– Mikään ei tuo takaisin sitä, mitä minulla oli. En koskaan enää lakkaa kynsiäni, en laita tyttäreni hiuksia poninhännälle, nainen kuvasi Telegraph-lehdelle.

Malec on joutunut opettelemaan uuden elämäntavan, johon kuuluu myös kipuja.

– Se, että menen ulos ja pärjään sen kanssa, miten ihmiset katsovat minua, on hyvin vaikeaa, ja niin on itsen hyväksyminenkin, Malec kuvaa.

Hän ei kokemansa vuoksi enää luota lääkäreihin.

– En luota lääkäreihin ja olen skeptinen lääkärinaikojeni ja diagnoosieni suhteen.

Naisen asianajaja uskoo, että amputaatio olisi voitu välttää.

***


Lue myös:

    Uusimmat