Madeleinen esikoinen varttuu luksusoloissa New Yorkin arvoalueella

Prinsessa Madeleine ja hänen puolisonsa Chris O'Neill saavat kasvattaa vastasyntynyttä esikoistaan New Yorkin arvostetuimpiin lukeutuvassa naapurustossa. Asunto on räätälöity pariskunnan omien toiveiden mukaan.

New Yorkissa myöhään torstai-iltana esikoisensa synnyttänyt prinsessa Madeleine ja hänen puolisonsa Chris O'Neill vievät esikoisensa pian mukanaan tutustumaan uuteen kotiinsa. Madden uskotaan synnyttäneen luksussairaalan ylellisissä oloissa, mutta maisemat kotonakaan eivät kalpene – pariskunta asustaa yhdellä New Yorkin arvostetuimmista asuinalueista.

Expressen-lehden mukaan Madeleine ja Chris hankkivat vauvan tulon alla aiempaa asuntoaan tilavamman asumuksen. Asunto sijaitsee kivenheiton päässä Central Parkista alueella, missä vaatimattomammillakin asunnoilla on hintaa monia miljoonia dollareita. Lehden mukaan pariskunnna asuintalon sisäänkäyntikin muistuttaa ulkoiselta olemukseltaan viiden tähden hotellia.

Rakennus on niin uusi, että suuri osa huoneistoista on edelleen vapaana. Uutuuden vuoksi uudet asukkaat saavat kuitenkin rutkasti sananvaltaa uuden kotinsa yksityiskohtien suhteen. Asunnon myynyt yritys kertoo kaikkien kohteidensa olevan ainutlaatuisia ja räätälöity varta vasten asukkaidensa unelmien mukaisiksi.

Asukkaat ovat esimerkiksi itse saaneet vaikuttaa asunnossa käytettäviin materiaaleihin ja väreihin valiten mieleisensä satojen vaihtoehtojen joukosta. Madeleine on saanut pohtia esimerkiksi, millaisen varustuksen hän tahtoo keittiöönsä ja millaiset ovinupit asennetaan pariskunnan makuuhuoneeseen johtavaan oveen.

Koska kyseessä on miljoonakaupungin arvoalue, on turvallisuudestakin rakennuksessa huolehdittu. Aulassa on henkilökuntaa paikalla vuorokauden ympäri, ja vartioinnin lisäksi asukkaat voivat tarvittaessa luottaa heidän apuunsa jopa arkiaskareissaan.

Naapureihinkin on luontevaa tutustua, sillä talon asukkaat saavat nauttia taloyhtiön yhteisestä tiloista: viimeisen päälle varustetuista viinikellarista, kattoterassista, kuntosalista ja kirjastosta.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat