Pikkuprinsessa sinetöi Madeleinen ja Chrisin salamarakkauden

Prinsessa Madeleinen ja amerikkalaisen Chris O'Neillin rakkaustarina on edennyt nopeasti. Viimeinen silaus tarinaan saatiin eilen torstaina syntyneen esikoistyttären myötä. Muistatko vielä, miten parin rakkaus eteni?

Ruotsin prinsessa Madeleine on viihtynyt amerikkalaisen liikemies Chris O'Neillin käsipuolessa vuodesta 2010. Parin rakkaus roihahti nopeasti, vaikka Madeleine oli vasta muutamia kuukausia aiemmin purkanut kihlauksensa häntä pettäneen juristi Jonas Bergströmin kanssa. Julkisen pettämiskohun ja erosopan seurauksena Madeleine pakeni otsikoita New Yorkiin, missä eurooppalaisprinsessa sai elää huomattavasti pienemmän suurennuslasin alla kuin kotimaassaan Ruotsissa.

New Yorkissa Madeleine tapasi liikemies Chrisin yhteisten tuttavien järjestämillä illallisilla. Kahdeksan vuotta vanhempi Chris on myöhemmin paljastanut ihastuneensa Madeleineen ensi näkemältä. Rakkaus syveni nopeasti, ja paparazzikuvat kaksikosta alkoivat täyttää lehtien palstoja.

Elle-lehdelle antamassaan haastattelussa Madeleine on kertonut tutustuneensa Chrisiin hyvin perinteisellä tavalla.

– Kävimme elokuvissa ja syömässä, klassisilla treffeillä. Pidän siitä, että Chris saa kaikki ympärillään viihtymään. Hän on myös todella romanttinen, oikea herrasmies, Madeleine kehui lehdessä.

Vaikka Chris ihastui Madeleineen heti, Madeleine on itse kertonut omien tunteidensa kanssa kestäneen pidempään.

– Halusin ottaa rennosti, päivä kerrallaan. Rakkaus kasvoi hiljalleen, Madeleine on sanonut.

Lopulta prinsessankin tunteet kuitenkin syvenivät niin, että pari muutti yhteen vuonna 2012. Saman vuoden lokakuussa vaihdettiin kihlatkin. Prinsessahäitä, joissa sulhasenkin silmät kostuivat onnesta, sai koko maailma juhlia kesäkuussa 2013.

Perheenlisäyksen ei parin kesällä 2013 antamien kommenttien perusteella pitänyt kuulua aivan heti suunnitelmiin.

– Olemme molemmat todella perhekeskeisiä ja haluamme, jos mahdollista, saada lapsia tässä hiljalleen, Chris kertoi.

– Mutta juuri nyt nautimme olostamme vastanaineina, Madeleine lisäsi tuoreen puolisonsa kommenttiin.

Toisin kuitenkin kävi: syyskuun alussa Ruotsin hovi jo tiedotti kuninkaallisen vauvan olevan tulollaan – Madeleine oli raskaana. Lasketuksi ajaksi ilmoitettiin ensin maaliskuun alku, mistä nokkelimmat osasivat laskea lapsen saaneen alkunsa aivan hääpäivän tienoilla. Myöhemmin lasketuksi ajaksi tarkentui helmikuun 25. päivä.

Vaikka vauva tuli yllätyksenä, pariskunta vaikuttaa olevan perheenlisäyksestä mielissään.

– Tämä on todella jännittävää ja olemme onnellisia, vaikkakin se tapahtui aika nopeasti ja yhtäkkiä. Mutta parempi niin kuin että suunniteltaisiin ja odotettaisiin pitkään, eikä mitään välttämättä tapahtuisi, Madeleine pohti salamaraskaudestaan Elle-lehden lokakuisessa haastattelussa.

Torstaina New yorkissa syntynyt esikoistytär sinetöi parin nopeasti edenneen rakkaustarinan.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat